Stare teme
By Knofler
Karaburac napisao:Rece covek koji je hteo da je bacimo u more jer je nesreca za brod :)
Banjac je podvojena licnost, bolesnik.
Evo sad je izgleda u normal modu ali cuvajte se kad da dohvate musice :D
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
Pa da je bacimo u more a ne da je secemo na komade,rasporimo i trazimo Tokya u njoj :)

Knofi, Dahtacu ,ti si najgori bio,a lepo sam ti rekao DRZI SE BABA !!! :)
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
SASA BANJAC napisao:Pa da je bacimo u more a ne da je secemo na komade,rasporimo i trazimo Tokya u njoj :)

Knofi, Dahtacu ,ti si najgori bio,a lepo sam ti rekao DRZI SE BABA !!! :)
hahahaa
By strelac
Lika napisao:U Šervudu je Robin Hud
Na forumu Knofi Blud
Niti jedan nema mud
Oba su fiš fud!
:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Antoine
Na forumu Knofi Blud
Niti jedan nema mud
Oba su fiš fud!
:dance:
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Na forumu Knofi Blud
Niti jedan nema mud
Oba su fiš fud!
to je vise za reci i pokret, ali nema veze moze i ovde :) :dance:
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
premisaljao sam se oko toga da li u svastaru ili ovde, ali rekoh ajde mozda je bolje ovde, ipak je to deo moje psihe o kojoj se uredno brine Dr Flameni :)

u pitanju je malajvost. pre 2 leta sam jos bio klinac sa malo dlaka po grudima i ledjima i to je bilo ok tada je pala jedna mala na to i nije bilo toliko strasno, proslog leta sam bio sa ortacima i bukvalno su me svi pitali sto se nisam obrijao/izdepilirao ali ono jbg nisam sta cu sada, polako dolazi novo leto.... pa razumete sta hocu da kazem :oops:
takodje mi je smor ortaci me malo podjebavaju kada obucem majcu neku sa sirom kragnom .. :? :cry:
nemam ja neku prefinjenu figuru... pitanje sta raditi ... posto ne bih da se u drustvu osecam kao medved :?: :oops:
Korisnikov avatar
By Gaja
Salvatore Guliano napisao:premisaljao sam se oko toga da li u svastaru ili ovde, ali rekoh ajde mozda je bolje ovde, ipak je to deo moje psihe o kojoj se uredno brine Dr Flameni :)

u pitanju je malajvost. pre 2 leta sam jos bio klinac sa malo dlaka po grudima i ledjima i to je bilo ok tada je pala jedna mala na to i nije bilo toliko strasno, proslog leta sam bio sa ortacima i bukvalno su me svi pitali sto se nisam obrijao/izdepilirao ali ono jbg nisam sta cu sada, polako dolazi novo leto.... pa razumete sta hocu da kazem :oops:
takodje mi je smor ortaci me malo podjebavaju kada obucem majcu neku sa sirom kragnom .. :? :cry:
nemam ja neku prefinjenu figuru... pitanje sta raditi ... posto ne bih da se u drustvu osecam kao medved :?: :oops:
Brate kedla konza... :lol: Meni je ok depiliranje ali samo u slucaju da si bilder tj da stvarno imas da pokazes ekstra grudi i trbusnjake.
U ostalim slucajevima si zena :lol: i cosav pride.
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 59
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]