texxxdrummer napisao:Ma kakvi, japanac ladi jaja negdje na kubi ili tako nesto , ne bi se on zajebavao sa ovim. Ali zaista su mu postovi bili legendardniCuj to?
Daj vi koji ga imate na Twitteru ili fejsu ga stisnite da se vrati...
texxxdrummer napisao:Ma kakvi, japanac ladi jaja negdje na kubi ili tako nesto , ne bi se on zajebavao sa ovim. Ali zaista su mu postovi bili legendardniCuj to?
Kad je tesko-Mesina
I kad ne budes prvi ti...
strelac napisao:Ne,najbolje da pise kao sto je pisao.Malo ga zacinio,zaintrigrirao ljude.Ko ce da dodje i da se obrati Dr.Flamenom.evo ja kazem da nije,ako izgubis nosis avatar milos obilic in real life
Prihvatam opkladu da je ovo Japanac.Avatar i ko je gejsa???
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Kad je tesko-Mesina
Shomy_lee_jones napisao:A ti, šta treba da uradim da me ne potkopavaš okolo?strelac napisao:Ne,najbolje da pise kao sto je pisao.Malo ga zacinio,zaintrigrirao ljude.Ko ce da dodje i da se obrati Dr.Flamenom.evo ja kazem da nije,ako izgubis nosis avatar milos obilic in real life
Prihvatam opkladu da je ovo Japanac.Avatar i ko je gejsa???
Knofler napisao:Ja bih volio da jeste, iskreno.moraces da mu poduvas....vrat
Napusavali smo se, svadjali ali momak je znao dosta + imao sjajan smisao za humor.
Ako treba ja cu ga zamoliti da se vrati, samo mi dajte nacin da ga kontaktiram.
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Brkato govedo.
Shommy " Grief is nature's most powerfull aphrodisiac"
Al nisam znao, veliki odmor kad stupi, dizelasima po klonji kurceve da pusis
Dok slusao sam rifove iz novembarske kise, zeldijima nogama podrkavala si pise
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]