Stare teme
By Knofler
texxxdrummer napisao:Ma kakvi, japanac ladi jaja negdje na kubi ili tako nesto , ne bi se on zajebavao sa ovim. Ali zaista su mu postovi bili legendardni
Cuj to? :think:
Daj vi koji ga imate na Twitteru ili fejsu ga stisnite da se vrati...
By strelac
Ne,najbolje da pise kao sto je pisao.Malo ga zacinio,zaintrigrirao ljude.Ko ce da dodje i da se obrati Dr.Flamenom.

Prihvatam opkladu da je ovo Japanac.Avatar i ko je gejsa???
Korisnikov avatar
By Karaburac
Japanac je bio car vrste vrhunski. Desi mi se i dalje da se setim nekog njegovog posta i da umirem od smeha, onda me ljudi gledaju cudno u fazonu ''koji ti je sad'' i kako ja onda da im objasnim ko je Grejv, kako je do cele price doslo i zasto je to sto je rekao toliko urnebesno... samo odmahnem rukom i teram dalje. Steta velika sto ga vise nema.

Tako da sam siguran da ovo nije Japanac.

Kad smo vec kod njega: ''Japanac jebem li ti avganistanske travke vracaj se na forum!
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
strelac napisao:Ne,najbolje da pise kao sto je pisao.Malo ga zacinio,zaintrigrirao ljude.Ko ce da dodje i da se obrati Dr.Flamenom.

evo ja kazem da nije,ako izgubis nosis avatar milos obilic in real life :)
By strelac
Karabu,kladimo se .Napisi u sta hoces da se kladimo.

Imam predosecaj da je on.To sto nepise isto,nekoristi smajlije,nacin pisanja.Ok,ali sumnjiva je je ova gejsa.
Korisnikov avatar
By Antoine
Nije ovo Japanac, nažalost, ne bi on imao živaca da se bakće sa ovom pričom na 20 strana, a da ne isproziva Knofija najstrašnije.
By Knofler
Ja bih volio da jeste, iskreno.
Napusavali smo se, svadjali ali momak je znao dosta + imao sjajan smisao za humor.
Ako treba ja cu ga zamoliti da se vrati, samo mi dajte nacin da ga kontaktiram.
Korisnikov avatar
By username999
Shomy_lee_jones napisao:
strelac napisao:Ne,najbolje da pise kao sto je pisao.Malo ga zacinio,zaintrigrirao ljude.Ko ce da dodje i da se obrati Dr.Flamenom.

evo ja kazem da nije,ako izgubis nosis avatar milos obilic in real life :)
A ti, šta treba da uradim da me ne potkopavaš okolo?
Znam ja gde je Japanac, najstrašnije vas kulira :P
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
Knofler napisao:Ja bih volio da jeste, iskreno.
Napusavali smo se, svadjali ali momak je znao dosta + imao sjajan smisao za humor.
Ako treba ja cu ga zamoliti da se vrati, samo mi dajte nacin da ga kontaktiram.
moraces da mu poduvas....vrat 8-)
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
@ Karabu , sjetim se par onih postova na svastari od maskimalo 5-6 rijeci koji su bili plac totalni. Tip je bio krajnje specifican , znao je sa 3 rijeci da napravi haos.
Rasprave sa knofijem su isto bile antologijske. Ali kad bi se on i Rama uhvatili fudbala i Milana Zivadinovica to je bio plac totalni, kakve su tu ideje padale , kakvi podaci, haos. Kad je brat reko da je jednom prilikom zbog footbal managera (navodno je nekog treceligasa dovukao do finala lige sampiona), za tu utakmicu obukao odjelo, pricao kao na konferenciji za stampu, kakav tip jbte...
Zaista bih ga volio nazad ali mislim da ga to ne intrigira ni najmanje :)
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 59
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]