SASA BANJAC napisao:
Urami mu svoju sliku kad si bila mala,to ce mu dodatno dati na osecaju bratstva)))
a kako ga tačno mučim, ubico? nije me još pitao da li hoću, kako onda da mu kažem da neću? On bi da odemo na neko romantično mesto...
SASA BANJAC napisao:
Urami mu svoju sliku kad si bila mala,to ce mu dodatno dati na osecaju bratstva)))
Antoine napisao:Taj ti drug/prijatelj/stariji brat/ortak za bleju neće nikad biti. Osim ako nije Jaka ili Knofi.Eeejjj gejstino, pa ko ovdje nosi titulu alpha dog-a, ko je strasni clan?!
Kome juce izgleda blizu,sutra daleko je.
username999 napisao: a kako ga tačno mučim, ubico? nije me još pitao da li hoću, kako onda da mu kažem da neću? On bi da odemo na neko romantično mesto...
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
Knofler napisao:Lepo ti stoji ciklama boja, alfa-GILF-loveruAntoine napisao:Taj ti drug/prijatelj/stariji brat/ortak za bleju neće nikad biti. Osim ako nije Jaka ili Knofi.Eeejjj gejstino, pa ko ovdje nosi titulu alpha dog-a, ko je strasni clan?!
Kakvi mucki ataci, neutemeljeni u realnosti. Davno sam ja rekao da Antoine zeli da bude strasni clan umjesto mene.
#wannabelikeknofi
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
Brkato govedo.
Shommy " Grief is nature's most powerfull aphrodisiac"
Al nisam znao, veliki odmor kad stupi, dizelasima po klonji kurceve da pusis
Dok slusao sam rifove iz novembarske kise, zeldijima nogama podrkavala si pise
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]