Stare teme
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
Sto znaci da bi mladji brat trebao da te povuce za kosu I otrci u ulaz,postidjen do smrti :))))
Korisnikov avatar
By username999
SASA BANJAC napisao:Sto znaci da bi mladji brat trebao da te povuce za kosu I otrci u ulaz,postidjen do smrti :))))
awwww <3
By Knofler
Ne znam, ja te ovako zamisljam sad nakon zadnjih postova.
Prikačeni fajlovi
orihime[4].jpg
orihime[4].jpg (27.52 KiB) Pogledano 540 puta
Korisnikov avatar
By Antoine
username999 napisao: :shhh: ali ona priča da žena u prvih pet minuta ZNA je 100% tačna :D Sa njim planiram da blejim kao i do sad, ortački ;)
999, ne znam koliko imaš godina, ali zapažam da još nisi naučila da ne postoje muško-ženska prijateljstva dok god jedan od dva "prijatelja" želi onom drugom da se zavuče u gaćice. Taj ti drug/prijatelj/stariji brat/ortak za bleju neće nikad biti. Osim ako nije Jaka ili Knofi.
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
Knofler napisao:Ne znam, ja te ovako zamisljam sad nakon zadnjih postova.
Dahtac,pa gde bre nadje na ovu da ti lici...Vidis da devojka sa slike gleda k'o iz tudje glave... Jos ima I zavijenu ruku...Dobro ima velike sise,ali ukupno ova slika izgleda kao zblanuta Robokapica :) Pa jes ti normalan...Lepo sam ti rekao mani se devojkaka,drz se baba covece !!! :)
Korisnikov avatar
By username999
Antoine napisao:
username999 napisao: :shhh: ali ona priča da žena u prvih pet minuta ZNA je 100% tačna :D Sa njim planiram da blejim kao i do sad, ortački ;)
999, ne znam koliko imaš godina, ali zapažam da još nisi naučila da ne postoje muško-ženska prijateljstva dok god jedan od dva "prijatelja" želi onom drugom da se zavuče u gaćice. Taj ti drug/prijatelj/stariji brat/ortak za bleju neće nikad biti. Osim ako nije Jaka ili Knofi.
Naučila sam naravno, ali kao žena umem i da kontrolišem distancu :romance-caress: Pa ako on ne ume da se iskulira, to nije moj, već njgov problem. Moj problem je poklon, šta uzeti? :roll:
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
username999 napisao:
Antoine napisao:
Naučila sam naravno, ali kao žena umem i da kontrolišem distancu :romance-caress: Pa ako on ne ume da se iskulira, to nije moj, već njgov problem. Moj problem je poklon, šta uzeti? :roll:

Urami mu svoju sliku kad si bila mala,to ce mu dodatno dati na osecaju bratstva :))))
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
username999 napisao:
Antoine napisao:
uzmi mu kanap da se obesi, pre ili kasnije na to ce da dodje ako nastavis ovako da ga mucis
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
Ali kanap da bude argonomski podesen vratu da ga ne zulja I da bude roze boje,da bude nezno besenje...Mozda da se obesi u krugu porodice,ono humano,da se oseca prijatno :))
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 59
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]