Stare teme
By Knofler
Eejjj Yopicu kucko, pa nemoj tako sa mojim kompanjerosom.
On jeste virdzin, ali ne zato sto ne moze da sobali neku kokerusu, naprotiv. Cure po Kumanovu se lome oko njega, za noc sa njim bi pola zivota dale.

Kerol ceka onu pravu da joj otvori srce, on je romantik i naslednik Rakica i Santica!!!
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
hahhahah klasicna scena jebe lud zbunjenog, samo sto ovde nema puno zbunjenih vec su svi ludi :)

KArabu matori meni je bilo ok a nije falilo slatkog i tako toga :)
Korisnikov avatar
By Karaburac
@SG to zabrinjava jos vise... Pitaj Yopenzija kako je prosao zadnji put kad je od babe trazio slatko :lol:
By Jaycee Carroll
Karaburac napisao:@SG to zabrinjava jos vise... Pitaj Yopenzija kako je prosao zadnji put kad je od babe trazio slatko :lol:
Ne znam ja tu pricu,kakvo je slatko trazio od sljive ili kajsije?Mozda je pravio palacinke? :doh: :think:
Korisnikov avatar
By Karaburac
aludirao sam na to sto ga prozivate za babojepca (mada licno nemam pojma na koju se to konkretno pricu odnosi), pa ono metafora za slatko...
By flameni
fake fake fake fake fake fake fake
@hazard
i posle nek pitaju, zasto su durlanci nenadjebivi... :D
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Karabu, ni oni pojma nemaju zasto to pisu o vedeti poput mene, nejebica im mozak popila. Sta da radis, tako je to sa serdarom i vojvodom
I kako ja mogu da budem babojebac ako je dokazano da je Knofler utrcao u stan kod zene od 45+ predstavljajuci se kao zigolo??
To sto su ga drugari izlevatili da misli da je to neka mlađahna djeva a ono bila ms chockondick......to je vec tema za ozbiljnu raspravu.
Kako je mlađani wannabe zigolo umesto vlazne maramice streljao zguzvanu krpu , memoirs by Lažni Žigolo Šćepan Knofler.
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 59
Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]