Stare teme
Korisnikov avatar
By username999
flameni napisao:
username999 napisao:Imam pitanje na koje mi je hitno potreban odgovor. Posle 15 minuta guglanja kljucnih reci mog problema na 3 jezika, setila sam se ovog foruma na kome dominiraju muskarci i ove teme, pa cu biti slobodna da se obratim doktoru za pomoc. Ceo dan radim, pa sam se umorila i nije mi do prezanja i biranja reci, a moram da obavim jedan vazan razgovor veceras ili sutra, pa bih bila zahvalna kada bi mi doktor ili neko ko ima iskustva u ovome bukvalno stavio reci u usta.

Naime, jedan drugar, sa kojim se druzim oko 3, 4 godine, a upoznali smo se ziveci u istom kraju, se odselio, pa se nismo neko vreme culi, utom se i ja odselim, i sretnemo se skoro i skontamo da zivimo 7 metara jedno od drugog. On ima devojku sa kojom je negde oko 5 godina, a koja je pre zivela dva sprata ispod mene i i dalje je tamo. E, ja nisam mogla da ne primecujem njegovog brata kad smo se tek upoznali, medjutim, on je 3 godine mladji od mene, a nisam nesto u fazonu mladjih tipova. Ali nisam ravnodusna, pa bih eventualno da vidim kako ce da se pokaze za jos koju godinu. Medjutim, taj oratak me konstantno muva i svaki put se jedva iscupam iz njegovih ruku. :roll: Jednom sam ga uhvatila da mi viri pod suknju! Doduse, toliki ispadi se nisu ponavljali. :oops: A kao drugar je super, bilo bi mi krivo da se ne druzimo i dalje. On ce da bane veceras verovatno, a ja sama... Na koji nacin da mu kazem da iskulira, da smo ortaci i samo ortaci, ali mi hitno treba odgovor koji mogu da citiram, ne savet? Hvala.
I jos nesto: ni njegov brat nije ravnodusan prema meni :D

vrlo jasno.ti si musko i fejkujes, a zato sto sam provalio, bilo bi lepo od tebe da priznas, pre nego sto objasnim kako sam dosao do ovog zakljucka.uvek vas, dr.

Uh, bre, doktore, nemojte da ste neozbiljni! Ja sam jedno sićušno žensko :) ajde sad budite fini i malo se pozabavite mojim problemom :)
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
Pics (from beach) or we dont trust you! :D
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Gledaj, te vase zenske fore i fazoni, need to know pitanja i trikovi izmedju redova cine da pozalim sto nisam zensko. Ili barem peder. Proklet bio sto nisam!!!

Dakle, sad bi trebalo (posto je Dr provalio da nisi zensko a njemu slepo verujemo) da ostavis licne podatke, izvod iz maticne knjige rodjenih ne stariji od 6 meseci, sliku i kontakt telefon. Da li treba da kazem da te stvari niko nece da zloupotrebi, radi se samo o procesu dokazivanja tvog identiteta odnosno procesu dokazivanja toga da nisi musko.

Iskreno tvoj,
Yopitsch-Kurz
Korisnikov avatar
By Karaburac
Jbt sta sam ja sinoc propustio :angry-banghead:

@Username9999 u cilju rasprave o dokazivanju identiteta mogu da kazem samo :text-worthless:

Za ubijanje bilo kakve zelje iz licnog iskustva najbolje pali recenica: ''Znas moja najbolja drugarica nema decka, a ti si tako dobar pa sam htela da vas upoznam, zapravo ona vec dolazi, sad ce da stigne za 10 minuta''. Upgrade varijanta je da ti je najbolja drugarica hibrid nilskog konja i aligatora kao sto je bilo u mom slucaju.
E sad, jedino ne znam koliko bi se to odrazilo na ostanak u drugarskim odnosima, jer sam licno toliko ispizdeo da sam prestao da razgovaram sa njom :)
By kosta76
Doktor je rekao dijagnozu. Od sada si nas drug Kjoto :lol Moramo da postujemo obicaje
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
By Knofler
Cisto da se zna da cu podnijeti tuzbu protiv jednog istaknutog forumasa zbog mentalnih bolova i brain damage-a.
Sinoc u kasne sate me osakatio i otvorio mozak.
Mala pomoc: navijac KKP, lazni roker, pali se na Istvuda. :D

Nista vise necu otkriti ali njegove metode su gore od kineskog mucenja, ja nisam spavao uopste.
Dr. Flameni ce imati posla da mi vrati miran san.

Stoga, posto cete lako provaliti o kome se radi, ni slucajno ne otvarajte pp ako vam ih posalje!
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
Sslusajte olosi,protuve I vucibatine...ZENSKO NA BRODU(FORUMU) JE NESRECA VEC VEKOVIMA... :)

Sta sad raditi ?

Odmah da vam kazem JA SAM ZA TO DA JE BACIMO U MORE,POTOPICE NAM BROD,ZENSKO JE TO A ZAPAMTITE ,STO ZENA MOZE IZ MESTA,DJAVO NE MOZE IZ ZALETA !!! :)

Molim sve kapetane broda(admini) Kosta,Alekss,Lika...Sve oficire (modovi) I sve mornare(clanovi),da kazu sta misle o tome,da li je baciti u more ili ne ?

Odmah da kazem ja sa ZA ! :)
By Knofler
Sale brate, po dokle cu ti ponavljati da ne mijesas pajdo i rakiju mucanicu?!
Korisnikov avatar
By Zex88
Nista,999 ima priliku da na okupljanju forumasa demantuje doktora.. :)
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 59

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]