- Ned Apr 07, 2013 5:29 am
Uh, bre, doktore, nemojte da ste neozbiljni! Ja sam jedno sićušno žensko
ajde sad budite fini i malo se pozabavite mojim problemom
flameni napisao:username999 napisao:Imam pitanje na koje mi je hitno potreban odgovor. Posle 15 minuta guglanja kljucnih reci mog problema na 3 jezika, setila sam se ovog foruma na kome dominiraju muskarci i ove teme, pa cu biti slobodna da se obratim doktoru za pomoc. Ceo dan radim, pa sam se umorila i nije mi do prezanja i biranja reci, a moram da obavim jedan vazan razgovor veceras ili sutra, pa bih bila zahvalna kada bi mi doktor ili neko ko ima iskustva u ovome bukvalno stavio reci u usta.
Naime, jedan drugar, sa kojim se druzim oko 3, 4 godine, a upoznali smo se ziveci u istom kraju, se odselio, pa se nismo neko vreme culi, utom se i ja odselim, i sretnemo se skoro i skontamo da zivimo 7 metara jedno od drugog. On ima devojku sa kojom je negde oko 5 godina, a koja je pre zivela dva sprata ispod mene i i dalje je tamo. E, ja nisam mogla da ne primecujem njegovog brata kad smo se tek upoznali, medjutim, on je 3 godine mladji od mene, a nisam nesto u fazonu mladjih tipova. Ali nisam ravnodusna, pa bih eventualno da vidim kako ce da se pokaze za jos koju godinu. Medjutim, taj oratak me konstantno muva i svaki put se jedva iscupam iz njegovih ruku.Jednom sam ga uhvatila da mi viri pod suknju! Doduse, toliki ispadi se nisu ponavljali.
A kao drugar je super, bilo bi mi krivo da se ne druzimo i dalje. On ce da bane veceras verovatno, a ja sama... Na koji nacin da mu kazem da iskulira, da smo ortaci i samo ortaci, ali mi hitno treba odgovor koji mogu da citiram, ne savet? Hvala.
I jos nesto: ni njegov brat nije ravnodusan prema meni
vrlo jasno.ti si musko i fejkujes, a zato sto sam provalio, bilo bi lepo od tebe da priznas, pre nego sto objasnim kako sam dosao do ovog zakljucka.uvek vas, dr.
Uh, bre, doktore, nemojte da ste neozbiljni! Ja sam jedno sićušno žensko