Stare teme
Korisnikov avatar
By Joomla10
Znas kako... Mi ovde kad vidimo da je u pitanju osoba zenskog pola, kao na ETF-u!
Kad se vec razvilo u konkurs, onda da te bar lepo uputimo, da znas ko je manijak, a ko normalan covek. Tako ti ja predlazen jednog finog i suptilnog pravnika, mislim predlozio bih ja tebi sebe, ali ne ide... Imam policajca iznad glave :lol: .

Kad dodje Makedonac, nemoj da padas na njegove fore, teska je to baraba :lol: !
Korisnikov avatar
By Zex88
Hahahaha,suze :)
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
username999 napisao::lol: Shomy, nasmejali ste me :D
Vi(ne znam koliko vas ima u glavi :D ) ne morate da mi persirate
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
kosta76 napisao:
Zex88 napisao:Sunce ti,sta je propustam jer gledam Bozoljca.. :D
+1 :lol: :lol: :lol:
Sta je ovo sve ti jebem, pa ti izadji subotom vece... Kako sam samo ovo propustio... KOji ste vi olos, niko da ne preporuci decka plemicke krvi,
dokazanog kavaljera itd... Lika je pobjedio sa svojom "galeb" pricom ako mene pitate, nema lazi nema prevare, ja sam na moru, imam smjestaj, dobices boje i
malo prsuta i sira ujutru i to je to.
Ali fascinantno kako se svi hvataju za ono sto im odgovara, Jakavi sa klavirskim prstima odma se uhvatio sake, rudonja zivotinja u treningu kaci slike.. haos.
Ocekujem da Yopic okaci organ i to je to. Hvala vam na silnom smijehu nakon velikog smora u izlasku, definitivno sam star.
Kakva steta sto nema flamenog da ovo podrobno analizira. Ja kao hardcore ETF-ovac moram da kazem da cak ni mi nismo ovako salijetali zensko kad
se nekim cudom objavi, ali granice i postoje da bi se rusile, samo nastavite momci.
By kosta76
@Texxx... Bolestan sam, propustio sam ovu subotu :cry:
Hvala vam, ismejao sam se od srca :lol:
Ne sumnjam da je doktoru ovo i vise nego dovoljno da napise dijagnozu. Ko zna gde je taj veceras. Njegovi putevi noći su nedokučivi :lol:
Lika sluša EKV :lol:
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
ju bre vidi ove teme - propustio sam mnogo

E ovo je tema, zensko pita forumske manijake sta da radi sa suprotnim polom - i naravno niko nije razocarao :D

@Milice - ako bas hoces da mu stavis do znanja a ti mu reci, tako je najlakse. To ne bi trebalo da udalji njegovog brata, mada zavisi sta ce on da mu isprica.
A to sto je mladji, pa nema veze, to je tako normalno, lepi se za prste :D.
Sto bi jedan moj drugar rekao devojci kod prvog puta - slusaj, ok nisi nikad, al nemoj da ti imas neke predrasude unapred. ajde mi da probamo pa mozda ti se i svidi :).
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
jao jao ubico razmisljam danas da ti posaljem poruku dal si ziv,kad ono ti namirisao zensko na brodu i dosao u roku od odmah.mi nismo zanimljivi? :naughty:
jos ce i grejv da se vrati jbt(daj boze)
Korisnikov avatar
By username999
Joomla10 napisao:Znas kako... Mi ovde kad vidimo da je u pitanju osoba zenskog pola, kao na ETF-u!
Kad se vec razvilo u konkurs, onda da te bar lepo uputimo, da znas ko je manijak, a ko normalan covek. Tako ti ja predlazen jednog finog i suptilnog pravnika, mislim predlozio bih ja tebi sebe, ali ne ide... Imam policajca iznad glave :lol: .

Kad dodje Makedonac, nemoj da padas na njegove fore, teska je to baraba :lol: !

Makedonski mogu da razumem uz veće napore, nego, ja te stvari rešavam u 4 oka, ne po netu, vama hvala na ponudama, još malo i uobraziću se :happy-sunny:

:lol: hahaha, ne zna se ko mi više laska (čast izuzecima :confusion-shrug: :angry-chillpill: ), a, texxx? možda sluša i [BBvideo 560,340][/BBvideo]

Jedva cekam da pročitam doktora :D
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 59
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]