Stare teme
By Knofler
Somi rode, ne bilo ti tesko pojasni mi ovaj tvoj post...ja sam prost covjek, ne shvatam ja tvoja filozofska nadahnuca i nalete hegelovske inspiracije.
Korisnikov avatar
By username999
@Rudonja za takvu OMG šaku* moraću da sazovem stručni žiri :)

Ma skontala sam ja vec i sama da ste vi svi bona fide pogotovo Shomy ;) Nego, ukusi su razliciti.
I to sa Shomyjem ne bih to bas nazvala istorijom :lol: već teškim nesporazumom, izvinjavam se još jednom, nisam imala loše namere :oops:
Premda ne poznajem Shomija, na osnovu postova stičem utisak da mu ovaj avatar ne pristaje, takav predator zaslušzje najmanje ovako nešto :D vama hvala na preporuci, ali ne verujem da dotični gospodin gaji bilo kakve simpatije prema meni :mrgreen:
Antoine napisao:Size does matter, pa makar i prsti bili...

Vidi 999, kad dođe do tebe, uzmi neko pivo, po mogućnosti u konzervi, pusti neki fudbal na tv-u, podigni noge na sto i obavezno mu napomeni da već treći put padaš tiket na Lahti. Puštanje fluida u bilo kom obliku je dodatni bonus. Posle toga, ili će da te gleda kao ortaka, ili će da te ženi, nema sredine.

Mislim da taj ne prati sport, probaću onda i to. Nadam se da sutra ima neki fudbal? :twisted:
Korisnikov avatar
By rudonja
username999 napisao:@Rudonja za takvu OMG šaku* moraću da sazovem stručni žiri :)

hahaha postavicu je sutra.
Korisnikov avatar
By Lika
rudonja napisao:
username999 napisao:@Rudonja za takvu OMG šaku* moraću da sazovem stručni žiri :)

hahaha postavicu je sutra.
slikaj onu bez žuljeva, da ne bude blam brate :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Sunce ti,sta je propustam jer gledam Bozoljca.. :D
Korisnikov avatar
By rudonja
zuljevi su na obe, ne vredi :) hahahaha
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
@username666
ah nesporazumi
Slika

dobra carapa
By Knofler
Hahahaha, ali bacite pogled na lika koji glumi Jozefa Gebelsa, isti Ekrem Jevric! :D
Korisnikov avatar
By Joomla10
Zex88 napisao:Sunce ti,sta je propustam jer gledam Bozoljca.. :D
I ja isto, a gledaj sta se ovde desava.

999, ne otpisuj Yopitsch-Kurz!!!
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 59