Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Antoine
Razbijam malo Gi-Joe teme, ali za ekipu koja čeka F4:

[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
ncaa action,idemooo
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Mutinjo i u sitne sate misli na svoje forumase... Evo jedne za nedeljno jutro...

Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
to mutinjo!
jedan od boljih pocetaka pesme ikada
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Shomy_lee_jones napisao:to mutinjo!
jedan od boljih pocetaka pesme ikada
Od svih pjesama koje sam ikada svirao , sigurno mi je ova u top 5. Shuffle svo vrijeme i ovi break-ovi kada treba.
Nekako je za moj dozivljaj ove pjesme bubanj vrlo bitan instrument,nosi pjesmu , naravno uz klavir.
POstoje ti bendovi koje obiljeze pjesme. Ovo je cak obrada od benda Commodores, ali su FNM ovo poslali u vjecnost.
Ipak, meni je od njih draza Epic, iako je ova prosto nekako cool. Ovu mozes pustiti hiljadu puta u krug i coolirati.
Epic, mislim da sam to vec pisao, ima jednu od najboljih solaza po meni, traja ne vise od 15 sec, ali u tom periodu je ludnica.

Sada off topic, ali evo meni najdrazeg bubnjara danasnjice. Kako covjek svira, kakav zvuk ima, osjecaj.. bruka....
bend je takodje odlican, Porcupine Tree...

Korisnikov avatar
By ubicatigrova
Porcupine Tree - to je skroz dobar bend - neki post rock dodje?
Nekad mi legnu a nekad su mi previse teski. Valjda moram da se skoncentrisem da bi skontao sve u pesmi sta znam
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
ubicatigrova napisao:Porcupine Tree - to je skroz dobar bend - neki post rock dodje?
Nekad mi legnu a nekad su mi previse teski. Valjda moram da se skoncentrisem da bi skontao sve u pesmi sta znam
E jebes li mu mater, danas svaki bend ima svoj pravac, ne mogu to da pohvatam vise. KOliko sam ja upratio drzi se da su neki progressive rock, jebem li ga.
Oni su brutalno tehnicki navjezban bend, a vecina stvari potice od montsruoznog bubnjara. Na koncertima imaju projekcije koje su u senund nastimovane sa pjesmom,
zzato lik ima clicktrack u monitorima da bi drzao tempo pjesme. To je vrlo, vrlo zajebano. Ali kad imas takvog kompjuter bubnjara i ostalima je mnogo lakse.
Sto se tice muzike, cinjenica je da ima dosta instrumentalnih bravura, ali za moj racun ne pretjeruju, sve je to ukomponovano dobro, to ii jeste neki progressive fazon.
Imaju mnogo tih pjesama gdje ide laganica pa onda za senkund predju u krljacinu totalnu. Uz Opeth, jedan od rijetkih bendova danasnjice iz to zanra koji mi je zanimljiv.
Za neko upoznavanje poslusati Trains, Shesmovedon, Blackest Eyes i tako te hitice
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Kakva stvarcina, bruka...

Korisnikov avatar
By texxxdrummer
kakvi su im ovi rani singlovi, to je haos totalni. Iz tog perioda najvise volim Jugband Blues , dok je jos bio Barret i nevjerovatno dobru a nepoznatu Cymbaline
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 188
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]