Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Zex88
bem ti,kakva atmosfera u Valjevu.
Korisnikov avatar
By Peja
koliko je ovo tesko, zvezda izjavljuje ovo, partizan ono, ovi saopstenje, ovi molbu................koliko ruzno i dosadno, zgadice mi kosarku u trenutku kad u jednom timu imamo igrace koji igraju veoma lepu kosarku a u drugom igrace koji ce je tek igrati mi pricamo o tome koga sudije vise voole i o bojicu, dvostrukim arsinima >..............
Korisnikov avatar
By Karaburac
Velika pobeda Mega Vizure u Jezeru :clap:
Bravo momci, bravo :clap:
Bobi je dominirao u reketu, a Vasa poslovicno resetao, ipak meni je bar x faktor na ovom mecu bio Goran Cakic koji je odigrao verovatno najbolji mec ove sezone. Pogadjao je bitne suteve, uneo malo snage i iskustva u reket, doprineo na skoku jako dobra njegova rola.

EDIT: RKG sutirao za tri poena 2/28 :o majko mila, delovalo mi je da su mnogo promasivali, ali sad kad sam pogledao statistiku ludilo :snooty: Capin 0/8 za tri :hand:
Korisnikov avatar
By Zex88
Skupo ce Radnicki placati rupu u reketu..Ne mozes sa tandemom Mijatovic-Nikolic da trazis ozbiljne rezultate.
Izvukli su se u Valjevu,ali ne moze opet.
Svaka cast Megi.
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Dirk

Po mom misljenju solidne role Dangubica (dobro cuvao White-a sto nije mala stvar i nanizao solidan broj asistencija) i Drce oko kojeg sam bio skeptican, ali zaista daje malo sigurnosti i stabilnosti u Meginoj igri kad je na terenu. Ipak je on bolji igrac od Reljica trenutno i daje im tu podrsku. Veliki problem za Megu je kao prvo zestok kanal Lukovica i kao drugo slaba suterska forma Avramovica koji je tokom kls-a dosta koristio prostor koji je dobijao posle prodora Dangube i Vase i povratnih pasova Bobija. Bojic izgleda uzima sve vise minute Lukovicu i na visem nivou se izgleda bolje snalazi.
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 218
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige