Stare teme
By Knofler
Hahahahaha, eto vidis da je psovka, a ja sam tebi porucio da gledas sise djevojkama.
Kerisati-gledati
Gledna-zensko celjade
Bul-sisa (tj. Flameni)
Necu ti otkrivati na kom je dijalektu.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
E nemoj da si picka, daj kazi jer je to pravilo ove teme!
Ako vec prdis na nekom jeziku koji je vecini nerazumljiv bar moš da kazes koji je to jezik
HVALA
By Knofler
Yopitsch-Kurz napisao:E nemoj da si picka, daj kazi jer je to pravilo ove teme!
Ako vec prdis na nekom jeziku koji je vecini nerazumljiv bar moš da kazes koji je to jezik
HVALA
Bah, to je akcenat Vasojevica, tacnije grada Berana. Kakvi su to kraljevi, jedan drug otuda nas je ucio forama, kad odemo u grad da komentarisemo cke.

Psovka je npr. Frastio te coldo pro zuba, coldo=kita.
Gedzo je tako konj, kljusina a purum picketina.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Liko, bravo za temu! Moji su poreklom iz Like tako da mi je dijalekat manj-vise poznat. Nikad nisam bio tamo, ali sam slusao starije kako pricaju, vratio si mi uspomene ;)
Korisnikov avatar
By Lika
Mutinjo napisao:Liko, bravo za temu! Moji su poreklom iz Like tako da mi je dijalekat manj-vise poznat. Nikad nisam bio tamo, ali sam slusao starije kako pricaju, vratio si mi uspomene ;)
Ne znam koliko je ovo uopće zanimljivo ljudima, pa sam samo onako nabacio za probu. Ako ne bude interesantno, neću tlačiti ljude bez potrebe. :)
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
Skroz je zanimljivo :)
Mada bi svi trebalo da pravimo te slikice sa oblacicima, to bi bilo zanimljivo :)
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Ma ko njih sta pita jeba ih ćaćin ćaća :violence-enforcer: :mrgreen:
Verovato sam i omasio nesto, ali se trudim :)
Inace, ovih dana mi je na meniju bio licki kupus...Auuu, jeo sam kao da mi je poslednje :mrgreen:
Korisnikov avatar
By rudonja
Skupila se fina dinarska ekipa na ovoj temi :)
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]