Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Karaburac
Kramer je odlicno pojacanje. Vrhunski suter, sampionski karakter, svetski sampion. Igrao u odlicnim ekipama. Iskreno meni nije ni pao na panet jer jos uvek ne mogu u glavi da prezupcim da Partizan i Zvezda mogu da dovode igrace iz top EL ekipa.

Motli isto mislim da je individualno odlican potpis. Kako ce se uklopiti u sistem videcemo. Nema sta mnogo da se pise o njemu.

Sto se Medarevica tice, on petica nije... Vise je cetvorka, solidna, ali mislim da je Zvezda tu preveliki zalogaj za njega. Vec u Spartaku mi je delovalo da za klubnjihovih ambicija Meda vise nije dovoljno dobar. Zato me ovo dodatno iznenadjuje. Pozitivna stvar kod njega je sto ume da bude vrlo produktivan sa malo lopti. Sa te strane gledano, mozda se ispostavi kao dobar fit. U svakom slucaju, svako domace pojacanje u vecite pozdravljam i nadam se najboljem.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ростер нам је за сада овакав:

Џонс,Батлер,Миљеновић
Картер,Крамер,Добрић
Нвора,Калинић,Ђуришић
Монеке,Оџелеј,Давидовац
Мотли,Изунду,?

Дакле,недостаје 1 центар и питање је да ли ће се доводити плеј или ће се Батлер оставити на 1.

Тео је спомињао да ће се доводити млади домаћи играчи за аба. За сада није дошао нико.Медаревић се спомиње као један од њих. То ми је ња потез..

Послато са SM-S937B помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Доласком Болдвина,мислим да је то,то.

Џонс,Батлер,Миљеновић
Картер,Крамер,Добрић
Нвора,Калинић,Ђуришић
Монеке,Оџелеј,Давидовац
Мотли,Изунду,Болдвин

Korisnikov avatar
By MileBL
Можда још један бек
Зависи како ће Нвора играти као 2 или 3
Од овог новог нико не зна шта се може очекивати
Korisnikov avatar
By Zex88
Никад видео,никад чуо..

Оно што сам прочитао,погледао мало,добра праћка и лоша дефанзива. Капирам да ће да служи да отвара рекет.

Korisnikov avatar
By Zex88
У најави га промовишу на крилу.. Онда ја лоше претпостављам да ће са 5 да шири..

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, Da li si uspeo negde da iskopaš box[…]

KK Partizan 2026/27.

Promaklo mi da iskomentarišem da nas je i P[…]