Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Zex88
Изашао је списак за нове прозоре..
Ту су Јокић,Јовић и Тристан.. Лепо..

Е сад,нема Богољуба,Алена,Гудуре,Милутинова и Покушевског.

Капирам да су Ален и Покушевски завршили са репрезентацијом док је селектор Алимпијевић.

И невероватно ми је да ми не можемо и даље Кондића да завршимо. А Турци имају једно 10 играча који су "проблематични"..

Разумем да нам нису дозволили Миротића,али Кондића..

Послато са SM-S937B помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Karaburac
Ako ne bude povreda, kontam da su sigurni:

1) Avramovic, Micic
2) Dobric, Lakic
3) Jovic
4) Vukcevic, Tanaskovic
5) Jokic, Ristic

Ostaje da se izabere peti visoki i jos jedno krilo i bek.

Fale nam klasicni suteri koji ce da kaznjavaju skupljanja na Jokicu.
Korisnikov avatar
By Zex88
Капирам да ће Момирова да води из тог разлога..

Korisnikov avatar
By Zex88
Добили смо Чехе у пријатељској..
Ево листе стрелаца..

SRBIJA: Plavšić 2, Dangubić 6, Jović 20 (5sk, 3as), Dobrić 3, Jokić 16 (14sk, 8as), Lakić 3, Đurišić 7, Tanasković 7, Davidovac 14, Avramović 6 (6as), Novak 1, Barna 5.

Korisnikov avatar
By Zex88
Na spisku su: Uroš Plavšić, Nemanja Dangubić, Nikola Jović, Stefan Momirov, Dušan Ristić, Nikola Jokić, Arijan Lakić, Nikola Đurišić, Nikola Tanasković, Dejan Davidovac, Aleksa Avramović, Jovan Novak i Filip Barna.

Ognjen Dobrić je doživeo naprsnuće prsta desne šake na kontrolnoj utakmici protiv Češke u subotu i neće moći da igra protiv Švajcarske i Bosne i Hercegovine.

Не знам зашто нема Тристана?

Korisnikov avatar
By skeske
Zex88 napisao: Pon Jun 29, 2026 4:55 pm Na spisku su: Uroš Plavšić, Nemanja Dangubić, Nikola Jović, Stefan Momirov, Dušan Ristić, Nikola Jokić, Arijan Lakić, Nikola Đurišić, Nikola Tanasković, Dejan Davidovac, Aleksa Avramović, Jovan Novak i Filip Barna.

Ognjen Dobrić je doživeo naprsnuće prsta desne šake na kontrolnoj utakmici protiv Češke u subotu i neće moći da igra protiv Švajcarske i Bosne i Hercegovine.

Не знам зашто нема Тристана?

Vjerovatno zato sto mu se kupa. Nisu svi Jokic.
Bukvalno imamo dva prava beka u timu, ali nije ni potrebno, Jokic ce sve igrati ove dvije utakmice
Korisnikov avatar
By Zex88
Негде сам налетео да Тристан има проблема са леђима и да ће бити ту у августу.

Korisnikov avatar
By BBBbbb
skeske napisao: Uto Jun 30, 2026 11:49 am Bukvalno imamo dva prava beka u timu, ali nije ni potrebno, Jokic ce sve igrati ove dvije utakmice
Zvuci ironicno s obzirom koliko puta je Jokic preskocio reprezentaciju i koliko vise znaci.
Korisnikov avatar
By Zex88
Све је исто,лоше бранимо линију за 3,ми цигларимо,а онда одлучимо да је паметније да се испуцавамо уместо да дамо лопту Јокићу.
Алекса узима нерезонску тројку у контри,па онда две тројке диже Лакић и на крају маши отворену Јовић. Епилог,егал..

Korisnikov avatar
By Zex88
Избацио је Алексу који се иживљавао и то је променило став екипе..

Одличне роле Ђуришића и Момирова.

Код Ђуришића.ме брине што шутира са неким фелшом за 3,остало је све било како треба..

• 1
  • 1163
  • 1164
  • 1165
  • 1166
  • 1167
Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]

KK Partizan 2026/27.

Nepopularno mišljenje, ali ako imamo Tansko[…]