Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Zex88 napisao: Pet Maj 08, 2026 3:22 pm
Karaburac napisao:
Salvatore Guliano napisao:Ja se sa momcima sa koledža uvek plašim šta i kako, pogotovo kada su visoki u pitanju, na jednog Petruševa imaš X Korpivica, Janković, Jovanović, Ristić i slični. Mada tu spadaju i određeni NBA škartovi tipa Simonović, Pokuševski, Smajlagić.

Što se tiče Nikolića, ja sam na više mesta pročitao da se on dogovorio sa Spartakom, nema mi to mnogo logike s jedne strane, ali možda i pametno. Dečko je 2005, dakle 21 godinu, ima još prostora i za koledž nakon sledeće sezone.
Ja to gledam ovako. Svaki Amer u Evropi je prošao taj isti koledž sistem, pa su okupirali Evropu. Ne treba biti toliko skeptiačn prema sopstvenoj deci.

NCAA 1 divizija je ove godine imala 31 igrača našeg koji je igrao barem jedan sekund. Sledeće očekujem da će biti preko 50. One tamo, mislim da će preći 70. To je neminovnost za kupovinu novih igrača.

Interesantan info za Nikolića. Žeks i ja smo svojevremeno baš pričali da bi mu sezona ili dve u Igokei ili Spartaku bila najbolja odluka. Igrao bi Evropu, a opet nije toliki skok kao direktan odlazak u EL.
Изгледа да ће Николић у Спартак..

Послато са SM-S937B помоћу Тапатока
Što se kaže... kad sam ja o tome pričao :mrgreen:
Korisnikov avatar
By Zex88
Волео бих га у Звезди,али мислим да је ово прави потез за њега.
Постепено иде ка горе.

Korisnikov avatar
By Zex88
Ова утакмица одлично описује нашу екипу.

Од врхунске утакмице и плус 21,до рутинскиг пораза.

Кључан моменат је био на +3 на 2 минута када Картер не гледа да се Калинић није поставио и даје пас и Гибсон сече лопту и запали се после 2 промашена бацања.

Надам се да је Изунду добро и да Ривера више нећемо гледати у Звезди.

Ако се и прође Олимпија,немамо ми шта да тражимо даље без здравог Кодија.

Korisnikov avatar
By Karaburac
Kako možeš da opravdaš da fizički inferiornija ekipa od tebe uhvati 16 skokova u napadu?
Ja to mogu da razumem samo kao potpunu kurcobolju.

Kada evroligaška ekipa igra protiv neke ekipe koja to nije, mogu da razumem da ne ide šut, jbg, nije dan, desi se, ali ti da dozvoliš da izgubiš, a imaš 70% šut za 2 i 45% šut za tri, dakle i jedno i drugo daleko više od protivnika i izgubiš jer ne možeš da iskontrolišeš skok u odbrani.... To ja ne mogu da razumem. To nije do taktike. To je elementarni manjak samopoštovanja, truda i ponosa i takvi igrači ne zaslužuju novac koji primaju.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Nisam gledao utakmicu, ali što kaže Karabu, nema tu puno pameti, sa ovakvim timom i procentima je suludo izgubiti utakmicu. S druge strane, jasno je da su u nekom trenutku kola krenula nizbrdo, kada shvatiš da ste vi sa skoro pa nula motivacije ušli u meč sa Barselonom u borbi za PO. Što neko reče veću motivaciju ste imali u trećem meču protiv Zlatibora nego protiv Barse u PI za koji ste igrali celu sezonu.

Mada s druge strane, sećam se da smo i mi imali one godine problema sa Studentskim centrom posle PO serije sa Realom, pa smo se skupili i pokorili ABA. Nešto mi ne miriše da je to slučaj kod vas, no sačekajmo.
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Nisam gledao utakmicu, ali što kaže Karabu,[…]