Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Karaburac
Koliko sam video Turci na nas idu u najjacem sastavu. Mislim fali samo Sengun, ako nekog nisam zaboravio. Bice zajebano.

Mislim da je kljucno da Kalina iskontrolise Osmana.

Paradoksalno, mozda je dobro sto Vase nema. On bi renomeom i primanjima morao da bude prvi igrac ekipe, a prosto mi trenutno ne deluhe u formi za to... :think:

Ostala cetvorica su bas ozbiljan udarac za nas. :snooty:

Kojih 12 biste vodili?

Mislim da ce u 12 biti:
1) Avramovic, Miljenovic
2) Dobric, Lakic
3) Kalinic, Trifunovic
4) Tanaskovic, Pokusevski, Davidovac
5) Ristic, Mitrovic

Fali mi 12-ti igrac
Korisnikov avatar
By Zex88
Турцима нема Боне и Ларкина са ЕП. Е сад имаће или Флина или Биберовића.
Проблем је што и Алекса сигурно неће играти први меч..
Повео бих Балшу само због физикалија..
Дакле,он,Митар и Ристић на 5..
Исто тако требаће нам неко ко зна колико толико са лоптом у рукама,тако да бих додао и Анђушића..
Ух,баш је незгодно,немамо поена у рукама..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Karaburac
Ok, Larkina ne racunam, on se penzionisao za reprezentaciju. Na Bonu sam skroz zaboravio.

Khm, ako i Avram ne igra tu nam se vraca problem igraca na poziciji 1. Ne bih sad da budem dosadan, ali to je direktna posledica toga sto svim evroligasima igraju Ameri na kecu.

Vidim da je pozvao Novaka i Drezgica od igraca koji mogu da pokriju. Kontam da ce Drezgic dobiti prednost.

Od izrazitih poentera ili bolje receno napadaca iz spoljne linije tu su samo Andjusa i Barna. Medjutim ni jedan ni drugi nemaju taj status u ekipi da mogu da opale 10-12 suteva u ovako bitnoj utakmici.

Mozda probati na tvrdo pa da lomimo tempom i brzom igrom, da ih iznenadimo.

Da smo kompletni sve ok, ali ovako u "postenoj igri" mislim da imaju prednost u odnosu na nas.

Mislim u normalnim okolnostima Sanlija i Jurtsevena se ne bih bojao, ali sad je to bas zajebano kad nema bar Milutina tu.

I dalje mislim da nam je pozicija 4 najbolja u ekipi, tu bi trebali da potrazimo svoju priliku i da ne padamo kad dodje do izmena.
Korisnikov avatar
By Zex88
Мислим да је наша шанса баш то,јако у одбрани и трчи контре..У игри 5 на 5 нећемо моћи много да урадимо.

Још један од фактора који ме брине је наш домаћи терен у Пиониру.

Знам да је то урађено како играчи не би путовали,али мислим да би много боље било да се игра у Вршцу,Зрењанину,Крагујевцу..То је све релативно близу,а хала би била пунија и атмосфера сигурно боља..

By Šipurske livade
Fale Guduric i Petrusev za ove utakmice. Andjusic moze da se iskoristi, pa nama razni bogalji u ovim prozorima saspu 5,6 trojki. Moramo i mi da napravimo akciju za Andjusica da ispali 5,6 trojki i pogodi 3,4.
Krug za Andjusica :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Тристан потписао трогодишњи уговор са Вашингтоном. 9 милиона вредан.
Солидно игра када добије минуте..
То је неких 14п,5ск.. Проблем је што не игра редовно..

Korisnikov avatar
By Zex88
Дубаи није пустио ни Дангубића,а Покушевски поново прескаче репрезентацију(не знам шта је ту проблем,колико знам,здрав је).

Баш смо осакаћени у односу на Турке.

Korisnikov avatar
By Zex88
Slika

Списак за Турску.
  • 1
  • 1160
  • 1161
  • 1162
  • 1163
  • 1164