Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pistoji par varijanti:

1) bas ovo sto si rekao
2) boje se da nikome nece moci da ih utrape na kraju sezone ukoliko ih sad zigosu javno
3) alibi uprava juri neki rezultat i dalje da bi se oprala
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Karaburac napisao: Čet Jan 08, 2026 8:34 pm Pistoji par varijanti:

1) bas ovo sto si rekao
2) boje se da nikome nece moci da ih utrape na kraju sezone ukoliko ih sad zigosu javno
3) alibi uprava juri neki rezultat i dalje da bi se oprala
Ili je samo kombinacija svega toga zajedno...

Što se tiče onog tvog prethodnog posta, nema tu šta možemo želje i čestitke da pišemo koliko god hoćemo nema nam ništa od toga.

Iskreno našeg novog trenera boli uvo, nema mu se šta zameriti, svi su u fazonu ako nije mogao Žoc, kako će on moći, ako su njega minirali, šta da očekujem. S druge strane, šta god da ostvari od uspeha, to je sjajno.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Sve se slažem SG.

Vidim da je povukao u Partizan nekog našeg trenera koji je dugo radio u Španiji kao specijalista za mlade (barem po onome što sam pročitao, lično mi nije poznat), pa se nadam da je to znak da se planira krenuti u tom nekom smeru.

Bilo bi lepo kada bi Tepić i Novica mogli malo da utiču na to koliko će se prespektivnim klincima pružiti prilika. Nadam se barem da oni zastupaju taj stav, budući sa koliko godina su oni dobili šansu u EL.

Mene samo brine, da ukoliko ne iskoristimo sada šansu sa licencom da profilišemo neke momke da je nikad više nećemo iskoristiti.
Korisnikov avatar
By Zex88
Колико су судије лоши људи..
Покушевски на -11,украде чисту лопту Пантеру и Пантер га ухвати за руку и уместо два бацања за Покушевског,Пантер их добије..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Karaburac
Imam cudan osecaj ponizenja i zadovoljstva u isto vreme posle ove poslednje blamaze. Nesto mislim da mora da bude uzasno i nikad gore da bi se napravio pravi restart u konceptu od pocetka nove sezone.

Nevezano za aktuelnu temu.
Poslusao sam juce intervju sa Kecmanom, 2 i po sata proletela kao nista. Kakav je to gospodin. Proletela mi ta prosla vremena pred ocima. Preporucujem svima da poslusaju.
Korisnikov avatar
By Gaja
Mucno je gledati ovo. Vasington koliko god bio sebican opet je jedini koji moze da pogodi nesto, u normalnom timu on bi imao 10-15min da se ispuca i to je za njega odlicno. Nesto kao Nedovic u Monaku. Vise niko ne moze da da ni otvorene suteve. Ko god da dosao i Poku sto se vratio samo upadne u ovaj ponor. Bukvalno ne postoji izlaz iz ovoga u ovom trenutku.

Sad se vidi sta je znacila cvrsta ruka Obradovica. Tako sam ja pricao na poslu kako nismo deca da mi tu neko sefuje medjutim cim se popusti odmah vatam krivinu.
Mada i Obradovic ispustio Vasingtona. Prve sezone ga klupirao bukvalno posle svake greske ili loseg suta, toliko ga usro da je ovaj poceo da igra odbranu kao lud cisto da bi zasluzio neki sut i minut vise. Medjutim nakon onog kls finala i ulaskom u ovu sezonu to se izgubilo i postao standardan divljak.
Korisnikov avatar
By skeske
Na pocetku nije to izgledalo lose, ali dobar dan Olija i onda manjak samopouzdanja u preokret vodilo je do novog visokog poraza.
Korisnikov avatar
By Zex88
Укључио сам се таман када је Вања дао тројку за продужетак..
Нестварна енергија Партизана.. Нисам је видео још од можда Барселоне у Арени..
Видим да су велики преокрет направили..
Две велике победе,донеће се неки мир у тим,али још има доста проблема који нису решени..
И да,након свих ових мечева у Хапоелу,Васа је бивши играч,баш је пропао.. Једино што се добро наплатио..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Karaburac
Preokret inicirala petorka Lakic, Kalates, Vanja, Bonga i Dzekiri. Pripomogli posle Pejn Fernando i Osetkovski. Jako borbeno izdanje. Da smo ovako nesto gledali cele sezone bilo koji rezultat na kraju sezone publika bi mnogo lakse podnela.

Mnogo mi je drago sto je Arijan odigrao mec karijere i nadam se da se konacno oslobodio u napadu kad vidi da moze. :clap:

Ostaje zal sto je Vanja pokidao ahilovu tetivu, to je kraj sezone za njega najverovatnije. :(
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 26
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]