Da krenem od početka
@Mile ima istine i u ovome, ne slažem se sa svime, ali da, rekao sam da je Željko kriv za dosta stvari i da ne može samo da bude kriva uprava, da je on pravio čuda na parketu, ne bi se ni primetilo da uprava buši, prosto je... Ali ona stvar oko ugovora je tako licemerna stvar, a licemerje i Željko mi tako idu pod ruku... No nećemo dalje o njemu...
@Gaja vidi mislim da je neka sprdnja, ali sa druge strane mislim da bi ludi narkoman mogao zapravo tako nešto da uradi...
Što se tiče sinoćne utakmice, bio sam presrećan svime što se dešavalo u prvoj četvrtini i pre početka utakmice. Igrači i novi trener su izviždani, uprava i svevišnji pederovani, onda je usledila himna gde se apsolutno ispoštovalo. A onda prva 4 minuta pevanja bez prestanka "Obradović Željko". Svaki naš koš zvižduci, svaki njihov tišina, sem kada je Luča dao tad je bio aplauz. Igrači polupani maksimalno, neke je to ložilo, što je i normalno jer su nenormalni (DW, Tajrik). Jedini naš igrač koji je dobio aplauz je bio Bonga, čak mu se i skandiralo. Povreda Pokua je baš loša situacija, ali jbg delovalo je kao da je moralo tako nešto i da se desi, nadam se da nije ništa strašno sa njim.
Što se igre tiče, mislim da je onaj Bajern jedna preozbiljna kanta trenutno, da je njih mogao da nalupa bilo ko od nas da je seo na klupu sa ovim timom na parketu... Pobeda koja ništa ne donosi, ništa ne rešava, utakmica koja je dosta toga pokazala, utakmica koja će ući u anale svakako. Zadremao sam 4 puta u toku drugog poluvemena...
Još jači utisak mi je bio jer sam sve gledao na ELTV, gde smo imali stranog komentatora, koji je delio svoja zapažanja, to je bilo baš lepo za videti i čuti.
Na kraju, deluje da su se igrači razigrali, ali opet protivnik je bio užasan i odgovarao nam je stilom igre, da li će se dići igrači ili ne to je pitanje, ali svakako će novi trener imati ozbiljan zadatak. Ne bio mu u koži...