Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Gaja
Radnicki mozda zadnjih 20min je licilo na nesto ali dzabe kad nema ko da da gol. Doveli jebenog Chinedu ima dve leve. Ali jbg jednostavno se nema para za bolje.
Nadamo se cudu u gostima, posto ovaj smarac na Areni 1000 puta rekao kako farani nemaju poraz zadnje 2-3 godine kuci i kako tamo nisu pobedili ni Molde ni Ferencvaros ni Lil...
Korisnikov avatar
By The Answer
To kakve rezultate Ki ima u prethodne 3 sezone bilo koji naš klub koji nije Zvezda može samo da sanja.

Pobedili su Bodo, Ferencvaroš izbacili, dobili Molde, Malme, pa čak i ove domaće slepce Olimpiju I Borac BL, igrali nerešeno sa jebenim Lilom, Šerifom, Hakenom i Helsinkijem...

Odavno su prošla vremena kad su služili za gol razliku, nije više 1998.

A sa druge strane imamo klub koji em igra prvu takmičarsku em prvu evropsku na svom terenu. Onu bruku sa Leskovcem i ispadanje od jebenog Mornara treba nekako izbrisati iz istorije.
Korisnikov avatar
By Zex88
Свих ових година,право је уживање гледати Мирка Иванића..
Миран,тих,а тако лепо пика фудбал..
Штета што Аранутовић није дао зицер после шеве Радоње.
Неких 25 минута смо озбиљно свирали у другом полувремену. То не смемо да дозвољавамо против Пољака. Ту ћемо видети на чему смо.

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Изгледа да иде Анан за 2м плус бонуси.
Шта знам,има штофа у нападу,али је позади баш танак..Тако да ово и није лоша продаја
Видим да најављују Авдића као замену. Све ок,ако Сеол остаје који може на обе позиције,али бих свакако доводио замену за Тикија

Korisnikov avatar
By Zex88
Gaja napisao:Uvalise ga Farani, opet ce da ispadnemo bezveze. Onaj Cinedu, brate ne znam kako uopste igra fudbal.
Zadnje dve sezone 53 tekme 9 golova lol
Раднички не може пола да пређе..
Испаће од екипе из Црне Горе и са Фарских острва..
Озбиљне бламаже..

Партизан са клинцима демолира Украјинце..

Korisnikov avatar
By Zex88
Браво бре!!!

Одлично друго полувреме. Скапирали смо да смо бољи са лоптом и спремнији од њих и дошло је победа.
Сад да потврдимо то у реваншу,да освојимо нове бодове и да обезбедимо ЛЕ.

Како трчи Тики

Korisnikov avatar
By Zex88
Превише смо искусна екипа да овако брљљвимо. Поново директан црвени картон,Елшник који лопту враћа на пенал,гомила неопрезних стартова и погрешних пасова у завршној трећини.
На крају смо прошли апсолутно заслужено,изборили ЛЕ,али са оваквим падовима концентрације не можемо у ЛШ.

By Tamerlan
Na tragičan način ispadoše od kiparskog AEk-a i Hibernijana. Žao mi je jer se radi o deci 18-19 godina. Na nogama sam ispratio ceo meč, toliko mi je bilo stalo da se probiju do plej-ofa i da zajedno jačamo ligaški koeficijent.

Bez Rodrigaa i Krunića protiv Pafosa.

Matić raskinuo ugovor sa Lionom. Možda vredi pokušati potpisati jednogodišnji ugovor sa njim?
  • 1
  • 2126
  • 2127
  • 2128
  • 2129
  • 2130
  • 2139
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]