Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
De fakto je ovo turnir posle kojeg, ako sve prođe kako se svi nadamo, može doći do smene generacija, da ne kažem da je i očekivano. Jer gro ekipe je generacija 95-94. koja će sledeće godine imati 32/31 godinu, dakle sada (u ovom ciklusu u prethodne 3 godine) su u najboljim godinama... Naravno da će neko moći da igra lagano na visokom nivou i posle, ali opet možda bude i "penzionisanja" u smislu sve smo osvojili, prošlo je naše vreme, godine i povrede i slično. Mada to će sve mnogo da zavisi i od novog selektora.

Ono što mi sada imamo u sistemu, to su tri igrača mlađa od 30 godina: Vanja '97, Petrušev '00 i Jović '03, plus će biti ili Alen '00 ili Tristan '03.
Dakle 5 igrača, uz njih crta se da Topić dođe na mesto Stefana Jovića, da Balša dođe na mesto Milutinova recimo (nekako mi deluje da je Nikola zbog učestalih povreda i godina spreman za reprezentativnu penziju), Đurišić na mesto Dobrića recimo.

To je 8 igrača, uz njih 4 igrača iz ove generacije da ostane i to je sastav (hipotetički gledano).

Recimo da ja to vidim ovako, s obzirom da imam tako neki osećaj u ovom trenutku:
1. Topić, Avramović
2. Bogdan, Gudurić
3. Đurišić, Vanja
4. Petrušev, Jović
5. Tristan, Alen, Balša

+ neki late bloomer iz generacija 97-01
Korisnikov avatar
By Karaburac
Jokiceva igra najmanje zavisi od fizicke spreme, tako da ce on dugo moci da doprinosi ako to bude zeleo.

Mislim da ce tu spoljna linija prva morati da se remontuje kad krenu godine da ih stizu, kad se uspore itd.

U svakom slucaju, dok su momci fizicki na nivou i dok zele ja ne bih pravio nikakve radikalne rezove. Ova ekipa ima najbolju hemiju od kad pratim nasu reprezentaciju i mislim da to treba sto duze eksploatisati.

A i delujemi da do nekih ispadanja iz reprezentacije dolaxi polako i prirodno (Davidovac, Ristic, Jovic) pa cemo videti prosto kako to bude islo na dalje.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Slažem se za to oko hemije, ali opet meni nekako česti otkazi u prethodnih 10 godina upravo ovih momaka Micić, Milutinov, Jokić mi daju sliku da bi oni ako se okite još nekom medaljom mogli i da se povuku iz repke na svoju inicijativu zbog zasićenja, prevencije povreda i slično... To je samo moje neko mišljenje, a mišljenje ima svako, kao i dupe, tako da eto ništa :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Колико сам успео да испратим,Кари је против Грка углавном држао Јовића на 3,док су Петрушев и Тристан били на 4.
После је спустио Јовића позицију ниже.

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Гледао сам само прво полувреме са Кипрем и могу да констаутујем да је права трагедија да они играју ЕП.

Видим по бројкама сви високи издоминирали.
Тристан мислим да је ближи одласку на ЕП након овог турнира.

By Tamerlan
večeras startuje turnir u Nemačkoj, igramo protiv Češke

u Beogradu su opet ostali Smailagić i Trifunović

Strani mediji, strani selektori, strani igrači, sve kladionice, svi redom... već nedeljama ponavljaju kako smo ubedljivo prvi favoriti da osvojimo titulu prvaka Evrope! :P :P :P

Duka došlo je reprezentativno leto, još se nisi oglasio na temi. :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Гледам Србија-Чешка па неколико утисака да поделим.
Стефан Јовић је испред Топића,пре свега због чврстине и одбране. Кад се дода искуство,само Васина повреда води Топа на ЕП.
И дефинитивно Тристан-Петрушев на 4,а Јовић на 3.
Морамо боље да бранимо линију за 3 поена.

Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:kako sad stvari stoje

Avramović, Stefan Jović
Bogdanović, Gudurić
Nikola Jović, Dobrić, Marinković
Petrušev, Vukčević, Davidovac
Jokić, Milutinov

Micić (povreda), Topić, Koprivica, Samilagić, Trifunović otpadaju
Замени Топића и Деду.