Stare teme
By Šipurske livade
Najbolje da Miljenovic dodje u 24 godine da bude 24 plej Zvezde. Ako nece imati 10 minuta u Evroligi i tu neku ulogu Tea da je pametan da ne dodje. Pun mi je kurac sedenja nasih igraca na klupi da igraju razni Jagoi, Nilikine...
Korisnikov avatar
By MileBL
Он једино може играти Аба или Клс, зависи шта се буде играло и тако тражи своје мјесто под сунцем
Нема шансе да ће имати минуте у ЕЛ
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Ne znam šta se više čeka sa Micićem i Gudurićem? Neka im daju koliko traže i potpišu dugogodišnje ugovore.
Одакле нама толике паре? Да ли они хоће у Звезду?

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Šipurske livade napisao:Najbolje da Miljenovic dodje u 24 godine da bude 24 plej Zvezde. Ako nece imati 10 minuta u Evroligi i tu neku ulogu Tea da je pametan da ne dodje. Pun mi je kurac sedenja nasih igraca na klupi da igraju razni Jagoi, Nilikine...
Па то ти је трећи плеј..

Korisnikov avatar
By Zex88
Јбг..Могли смо ово окренути да је било мало среће..
Ништа,да одрадимо тај КЛС па да кренемо надам се са озбиљним ремонтом..

Korisnikov avatar
By Karaburac
Buducnost je tokom cele sezone u ABA realno pokazala vise, tako da je sa neke strane ovo i zasluzeno.

Sa druge strane Zvezda je kvalitetniji tim. Sve sam mislio iscupacete na kraju. Sokiran sam clom Zvezdinom sezonom. Pre svega cinjenicim da je roster sastavljen po mom misljenju kako treba. Povrede Bolomboja su previse uticale na ovu ekipu.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Meni je utisak završnice meča da je lopta dva puta išla Kenanu u ruke (jeste pre toga pogodio trojku pa prodor i vezao 5 poena u dva napada praktično u 30 sekundi igre), ali ide mu u ruke kad treba da se odluči meč i on dribla sebi u nogu prvi put, dok drugi put cedi vreme i uvaljuje krompir jadnom Braunu, koji nažalost nije stigao da izbaci loptu delić sekunde brže (mada je izbacio neverovatno brzo i pogodio). Da se ja pitam lopta kod Nedovića, izolacija pa nek rešava kako zna i ume, jer je on jedini igrač koji može i prodorom i šutem da sam sebi kreira poene. Nisam gledao ceo meč pa ne mogu da komentarišem, ali ova sezona se može i mora nazvati lošom, ma šta bilo u KLS.

Slažem se sa Karaburcem, po mom mišljenju tim je dobro sastavljen, da li su svi igrači korišćeni kako treba i koliko treba, to je pitanje za trenera. Mislim da se prema Dobriću postavio pogrešno i da to nije fer, ali šta da se radi, on ga nije ni doveo već gazda.
Korisnikov avatar
By skeske
Naopaka sezona, poklopile su se neke stvari, manjak srece, manjak koncetracije, povrede a ponesto je i do tima i trenera.
Trica za pobjedu Buducnosti nije nezasluzena, taj tim je zasluzio pobjedu.
Ostaje nam jos KLS da se odigra i proba uzeti drugi trofej u sezoni. Ako se uzme, bice to na kraju ok sezona, ali eto ostaje zal prvenstveno u EL.
Sto se tice sastava za sledecu sezonu, dao bih neke funkcije Lazicu i Teu, a Mitra bih isto prebacio u odjelo ili eto, ostavio u 16 jer je Bolomboj upitan. Neda je potpisao redukovani ugovor i mislim da je to ok potez uz smanjenje uloge.
Pojacanje, Kodi, Miljenovic
Pojacanje, Kenan, Neda
Odzelej. Dobric, Barna
Pojacanje, Braun, Djed
Petrusev, pojacanje, Bolomboj
Ako Filip ne ostaje onda mora neko kvalitetan na 5.
Pise se da cemo probati Izundua i da ganjamo Mekormaka.
Takodje se pise da smo u pregovorima sa Edvardsom sto mislim da nije istina.
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]