Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Vidim pišu na sve strane da je Dilan Osetkovski završio posao sa nama, te da će biti naš član sledeće godine. Ako je to tačno, to bi bilo sjajno, jedna od mojih želja, koju sam pomenuo prošle nedelje. Može i na 4, može i na 5, tako da biće zanimljivo videti za šta je računat i na kojoj poziciji.

Dilana sam pratio još iz perioda Ulma, gde je bio na MVP EK nivou, posle te sezone ga je "digao" Asvel, gde je odigrao 1 sezonu u EL i onda zadnje 3 godine je u Malagi...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Nisam gledao gospodina, ali mi se u startu dopada sto dolazi iz ozbiljnog sistema koji osvaja titule. Definitivno nam je ove sezone falilo tog pobednickog mentaliteta.
Korisnikov avatar
By skeske
Salvatore Guliano napisao: Sre Maj 21, 2025 11:12 am Vidim pišu na sve strane da je Dilan Osetkovski završio posao sa nama, te da će biti naš član sledeće godine. Ako je to tačno, to bi bilo sjajno, jedna od mojih želja, koju sam pomenuo prošle nedelje. Može i na 4, može i na 5, tako da biće zanimljivo videti za šta je računat i na kojoj poziciji.

Dilana sam pratio još iz perioda Ulma, gde je bio na MVP EK nivou, posle te sezone ga je "digao" Asvel, gde je odigrao 1 sezonu u EL i onda zadnje 3 godine je u Malagi...
Sjecas se onih bolesnih partija iz ULMa? Imao sam osjecaj da ce biti najbolji centar evrolige kada predje u >EL klub. Ali je onda imao problem sa prilagodjavanjem pa se vratio na nizi nivo.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
skeske napisao: Čet Maj 22, 2025 12:07 pm
Salvatore Guliano napisao: Sre Maj 21, 2025 11:12 am Vidim pišu na sve strane da je Dilan Osetkovski završio posao sa nama, te da će biti naš član sledeće godine. Ako je to tačno, to bi bilo sjajno, jedna od mojih želja, koju sam pomenuo prošle nedelje. Može i na 4, može i na 5, tako da biće zanimljivo videti za šta je računat i na kojoj poziciji.

Sjecas se onih bolesnih partija iz ULMa? Imao sam osjecaj da ce biti najbolji centar evrolige kada predje u >EL klub. Ali je onda imao problem sa prilagodjavanjem pa se vratio na nizi nivo.
Sećam se, te godine smo i mi, ako se dobro sećam igrali EK, znam da sam bolesno pratio sve utakmice u EK, tad mi je još zapao za oko. Bio mi je želje svakog leta, ali posle Ulma je otišao u Asvel, gde je imao čudnu sezonu i gde za nas nismo imali šanse da pustimo pipke na njega. Onda je otišao u Malagu i slabo sam ga pratio posle toga... Da smo ga digli na vreme, ali nismo mi tad imali toliko para, on je bio viđen u Bajernu ili Albi posle Ulma.

Nešto kao Grent i Džons u Turktelekomu, Blosengejm u Ulmu i slično...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ostoja smenio Lazica sa cela koordinatora mladjih selekcija. Kaze nije zadovoljan mladjim kategorijama. Kaze zna da nije lako praviti rezultat i stvarati igraca, ali tako mora.

I ok sve se tu mi slazemo, a onda sve najtalentovanije klince samo pustis da odu, pa ne razumem cemu treba da verujemo, Ostojinim recima ili zdravom razumu.

Ja se iskreno nadam da ce prevladati razum i da ce uz neku dugogodisnju licencu doci i dugogodisnje planiranje, a ne ad hoc resenja.

EDIT: Milenko Tepic postavljen za novog koordinatora mladjih kategorija. Nadam se da ce Tepa kao neko ko je sa 15 godina dobio priliku da igra seniorsku kosarku moci malo da utice na to da mladji dobiju vise prilike.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Imam nekoliko utisaka posle ove majstorice sa Dubaijem.

Prvo generalno je bila lepa kosarka za publiku sa gomilom poena.

Drugo obe ekipe su imale 3 Srbina u 12. Uskokovic i Balsa nisu igrali, a Andjusa i Danguba su imali 20 minuta vise na terenu od Pokua i Marinkovica kad se sabere.

Trece zbog drugog sam se par puta zbunio za koje crno bele navijam.

Cetvrto ne osecam nikakvu radost nakon pobede ovakve ekipe.

Peto Vanja je bio maestralan i jako sam srecan zbog njega.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Karaburac napisao: Pon Jun 02, 2025 9:47 am Imam nekoliko utisaka posle ove majstorice sa Dubaijem.

Prvo generalno je bila lepa kosarka za publiku sa gomilom poena.

Drugo obe ekipe su imale 3 Srbina u 12. Uskokovic i Balsa nisu igrali, a Andjusa i Danguba su imali 20 minuta vise na terenu od Pokua i Marinkovica kad se sabere.

Trece zbog drugog sam se par puta zbunio za koje crno bele navijam.

Cetvrto ne osecam nikakvu radost nakon pobede ovakve ekipe.

Peto Vanja je bio maestralan i jako sam srecan zbog njega.
Ja sam bacio pogled na poslenjih 3 minuta u onom meču u Emiratima, pa sam se zgranuo, vodili smo 5-6 a ja sam navijao za Dubai da nas okrene, nekako naopak osećaj i naša igra i sve mi je vodilo ka tome. Na par trenutaka sam skrenuo pažnju za klincem i kad sam se vratio video da smo primili trojku, da smo im dali 3 slobodna bacanja pri šutu za tri i slično i smučilo mi se sve. Nisam imao nikakve sumnje da ćemo sinoć dobiti, ali ne bih se preterano potresao ni da smo ispali kao komšije.

Ako je tačno ono što sam negde uhvatio a to je da je drugo pojačanje Neno Dimitrijević, ja sam prezadovoljan to je onda 2/2 igrača sa moje liste želja. "Domaći igrač" u najboljim godinama, evidentno ima kvalitet, ajmo dalje, samo što više takvih.

Lakdrdiju od KLS ne bih ni igrao da se pitam.
Korisnikov avatar
By Zex88
Будућност се квалитетно самоубила и мислим да је након овог меча серија готова..
Отварање да Камењаш прими лопту који је најгори извођач бацања(шта ће он уопште на терену) је шта који мој?
Сулејман који на нерешено у продужетку има фактички полагање баца пас иза леђа.. Онај шут за 3 са 10m не треба и коментарисати..
Имао и Јавор свој моменат када не досуђује фаул на Ферелу у завршници..
Тајрик и Бонга су одрадили сав могући посао на терену.. Али кључан човек је ипак Стерлинг,скоро без грешке је играо..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Slažem sa Žexom skoro oko svega...

Deluje mi da je Sterling gurnut u prvi plan u ovoj utakmici, lopta je non stop kod njega bila, kao da Željko pokušava da ga prešalta na poziciji 2, pa gleda šta može. Puno driblinga, organizovanja igre s njegove strane, čak i kada je Karlik na terenu, što mi je dosta čudno. Ko zna šta to treba da znači...

Bitna pobeda, ne znam ni sam kako smo se izvukli, sledeća u Morači mislim da treba da se uđe jako od samog početka i možda bude i metla.

Ne razumem prisustvo Ifea na klupi, zašto nije na tom mestu Lakić? Ne razumem ulogu DW, koji protiv Dubaia vedri i oblači, a onda protiv Budućnosti ima 4 minuta. Majk deluje da je bivši, što i nije tako loše... Mislim standarda Željkova filozofija gde mu te eliminacione utakmice igra 7 igrača...
Korisnikov avatar
By skeske
1:1 nakon serije u Podgorici, ocekivano, mislim da ovo Partizan uzima sa 3:1, medjutim ako se serija vrati u Podgoricu, bice izuzetno zanimljiv peti mec.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
КК Partizan 24/25

Slažem se da je sramota da naš tim izgleda […]