- Pet Apr 11, 2025 8:04 am
Јовић је имао искорак у односу на претходне две сезоне,али повреде,повреде и повреде.. Штета,баш је био ухватио добар ритам..
Ђуришић је разочарао.. Просечан, до лош у развојној лиги.. За њега је најбоље да се врати кући.. (у Звезду
)..
Топић..Као што су и рекли,он ће преседети сезону због повреде..
Тристан.. Добио је минуте у финишу сезоне и лепо их је искористио.. Профилисао се као 5 која шири.. Мора да ради на физикалијама још(ако пређе уа Грчку, онда не мора
).
Пеја Јуниор-вероватно ће играти за Грчку-штета..
Дрезгић не игра.
Што се тиче Европе.
Ален има сличан проблем као и у Партизану. Концентрација.. Таленат и физикалије су ту,али кад упадне у црвено,мора на клупи да седи.. Идеалан за 4/5 у репрезентацији.
Петрушев се позиционирао као врхунски нападач са позиције 4 и 5 у ЕЛ. За њега је најбоље да остане у Звезди, да не мења стално средину.
Покушевски.. У ЕЛ је танко, мало је боље у АБА,али генерално као што сам и очекивао,ништа специјално.. Ето,пошто нада последња умире, надам се да ће му ова сезона помоћи да напредује и физички, а што је можда и битније,психички.
Костић добар у Динамику.. Са неколико врхунских партија.. Штета што нема већу минутажу у Звезди (а било је прилике).
Бошњаковић - повреде су га баш испресецале.. Делује ми да има већи потенцијал од Покушевског..
И Мега - Марковић одличан, поправио је и физикалије.. Јовић - ња.. Има одличне физикалије,али џаба кад је циглар..
Вук - солидан у јуниорској (по статистици,њега баш нисам гледао)..
Толико од мене за ово јутро
Zex88 napisao: ↑Sre Sep 11, 2024 8:38 am Не знам ко би могао бити добар кандидат за председника савеза..Да видим шта се десило са овим:
Није Даниловић био неки одличан кадар,али нисам сигуран да имамо некога ко би савез погурао напред..
За селектора, волео бих неког од америчких ђака, као што рекох Рајаковић ми је први пик.. Можда, Џикић(он ми је домаћи Амер)..
Нешто сам размишљао о млађим играчима и клинцима које треба пратити ове сезоне, да испратимо напредак..
Ту су ми из нба, Јовић, Ђуришић, Топић(додуше Топић можда само физички,пошто пропушта сезону), Тристан..
Дрезгић који је на колеџу.. Видети да се појури Пеја јуниор, да видимо да ли можемо да га приволимо на нашу страну..
Са ове стране баре.. Смајли мислим да може да се врати на оно претходно.. За Петрушева је веома битно да игра у континуитету, било где,само да има минуте у ЕЛ.. Покушевски.. Задњи воз за Чачак..
За Костића и Бошњаковића је најбоље да оду негде на позјмицу у АБА лигу. Немају они места у вечитима сада..
Остаје ми још Мега.. Ту бих обратио пажњу на Јовића и Марковића.. Не знам да ли ће пробати са Вуком у првом тиму постепено.. И надам се да ће Миљеновић бити спреман после повреде..
Набацао сам овако мисли у пост,али једва чекам да видим како ће се наставити развој млађих играча..
Јовић је имао искорак у односу на претходне две сезоне,али повреде,повреде и повреде.. Штета,баш је био ухватио добар ритам..
Ђуришић је разочарао.. Просечан, до лош у развојној лиги.. За њега је најбоље да се врати кући.. (у Звезду

Топић..Као што су и рекли,он ће преседети сезону због повреде..
Тристан.. Добио је минуте у финишу сезоне и лепо их је искористио.. Профилисао се као 5 која шири.. Мора да ради на физикалијама још(ако пређе уа Грчку, онда не мора

Пеја Јуниор-вероватно ће играти за Грчку-штета..
Дрезгић не игра.
Што се тиче Европе.
Ален има сличан проблем као и у Партизану. Концентрација.. Таленат и физикалије су ту,али кад упадне у црвено,мора на клупи да седи.. Идеалан за 4/5 у репрезентацији.
Петрушев се позиционирао као врхунски нападач са позиције 4 и 5 у ЕЛ. За њега је најбоље да остане у Звезди, да не мења стално средину.
Покушевски.. У ЕЛ је танко, мало је боље у АБА,али генерално као што сам и очекивао,ништа специјално.. Ето,пошто нада последња умире, надам се да ће му ова сезона помоћи да напредује и физички, а што је можда и битније,психички.
Костић добар у Динамику.. Са неколико врхунских партија.. Штета што нема већу минутажу у Звезди (а било је прилике).
Бошњаковић - повреде су га баш испресецале.. Делује ми да има већи потенцијал од Покушевског..
И Мега - Марковић одличан, поправио је и физикалије.. Јовић - ња.. Има одличне физикалије,али џаба кад је циглар..
Вук - солидан у јуниорској (по статистици,њега баш нисам гледао)..
Толико од мене за ово јутро

Тадија*** Мики©***
Игор Ракочевић #8*** Дарко Лазовић
Вучина***Лазињо***Дејан Савић
Деки Станковић*** Милоје***Катаи Магико
Тео4***Видић***Јака
Ветар у леђа да ти даје, када ветра нестане!!!
Игор Ракочевић #8*** Дарко Лазовић
Вучина***Лазињо***Дејан Савић
Деки Станковић*** Милоје***Катаи Магико
Тео4***Видић***Јака
Ветар у леђа да ти даје, када ветра нестане!!!