Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Zex88
Ау брате.. 6 бацања у низу смо промашили..
Недовић 1,Деда 3,Петрушев 2.. И уместо 10+,ми на само 3п предности..

Бољу игру нисмо наградили за сада..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Распали смо се без Калине.. И Бајерн је ушао у свој мод и немам појма како можемо да се извучемо из овога..

Korisnikov avatar
By Zex88
И на крају судија реши меч.. Бем ти лопту и спорт..

Korisnikov avatar
By Zex88
И опет бацања.. 4 смо промашили у продужетку..

Тако близу у ова 4 меча и 4 пораза..

Морам да похвалим Калину и Кодија,прави момци,врхунски посао су урадили,не само данас..Петрушев исто добар..
Међутим,доста нам је кратка ротација за овакве мечеве..
Али све је могло бити другачије да је судија свирао очигледан фаул Букера над Кодијем..

Korisnikov avatar
By Karaburac
Pisem sa velikim kasnjenjem, ali jako mi je zao sto je Zvezda ispala na onakav nacin. Mislim zaista da je nezasluzeno, mada objektivno i Bajern je imao odlicnu sezonu.

Moram da priznam da sam ocekivao da ce Zvezda ove sezone napraviti ozbiljniji iskorak jer je u prelaznom roku uradjeno sve sto po meni treba da se uradi. Napravljena je domaca osnova od iskusnih igraca koji se jako dobro poznaju i dovedeni stranci na pozicije gde su domaci objektivno falili. Ti stranci su mislim na kraju i kostali, pre svega Bolomboj koji se 2 puta ozbiljnije povredio i bas je falio na svim tim utakmicama.

Mislim da Daum i Braun nisu bili dobra resenja, mada je ovo drugo vise iznudjeno nego sto se od starta zelelo. Kanan je igrac ritma, koji nazalost na kraju nije bio u ritmu. Licno ne volim puno takve igrace, kao i recimo Jaga, ali su oni takvi kakvi su i vise je to moj problem nego njihov. Mekintajer je mislim pun pogodak i ocekujem da sledece sezone to tek dodje do izrazaja.

Opet, za narednu sezonu mislim da je Zvezda u mnogo boljoj poziciji od Partizana ukoliko uspe da zadrzi sve domace igrace na okupu.
Zvezda ima dobru bazu, do duse stizu ih godine, ali mislim da minimum jos 2 godine svi mogu da guraju, ako izuzmemo Tea koji je penzioner.

Kostica ocekujem u prvom timu posle ove sezone u Dinamiku, gledao sam ga juce protiv Sloge, decko puca od samopouzdanja. Ono sto je dobro, mislim da bukvalno moze da uskoci polako na Kananovo mesto u istu ulogu, na iste akcije.

Mislim da je Zvezda generalno sve pozajmice koje je ugovorila svojim igracima jako dobro ugovorila i malo sam ljubomoran zbog toga. Mislim da su i Ilic i Kostic i Plavsic dobili dosta na samopouzdanju i da ce nas mozda sve iznenaditi ukoliko dobiju ponovo priliku.

Najveci prostor za napredak vidim u zameni Jaga za nekog stabilnijeg i dua Daum/Braun za nesto drugo. Ostalo ja ne bih mnogo dirao, mislim da ce kontinuitet zajednistva sam podici Zvezdu gore i naravno ako ih povrede zaobidju... I da, Bolomboj kad je zdrav je fenomenalan, ali malo me brine njegova naredna sezona posle ove.
Korisnikov avatar
By skeske
Karaburac napisao: Pet Apr 18, 2025 10:41 am Pisem sa velikim kasnjenjem, ali jako mi je zao sto je Zvezda ispala na onakav nacin. Mislim zaista da je nezasluzeno, mada objektivno i Bajern je imao odlicnu sezonu.

Moram da priznam da sam ocekivao da ce Zvezda ove sezone napraviti ozbiljniji iskorak jer je u prelaznom roku uradjeno sve sto po meni treba da se uradi. Napravljena je domaca osnova od iskusnih igraca koji se jako dobro poznaju i dovedeni stranci na pozicije gde su domaci objektivno falili. Ti stranci su mislim na kraju i kostali, pre svega Bolomboj koji se 2 puta ozbiljnije povredio i bas je falio na svim tim utakmicama.

Mislim da Daum i Braun nisu bili dobra resenja, mada je ovo drugo vise iznudjeno nego sto se od starta zelelo. Kanan je igrac ritma, koji nazalost na kraju nije bio u ritmu. Licno ne volim puno takve igrace, kao i recimo Jaga, ali su oni takvi kakvi su i vise je to moj problem nego njihov. Mekintajer je mislim pun pogodak i ocekujem da sledece sezone to tek dodje do izrazaja.

Opet, za narednu sezonu mislim da je Zvezda u mnogo boljoj poziciji od Partizana ukoliko uspe da zadrzi sve domace igrace na okupu.
Zvezda ima dobru bazu, do duse stizu ih godine, ali mislim da minimum jos 2 godine svi mogu da guraju, ako izuzmemo Tea koji je penzioner.

Kostica ocekujem u prvom timu posle ove sezone u Dinamiku, gledao sam ga juce protiv Sloge, decko puca od samopouzdanja. Ono sto je dobro, mislim da bukvalno moze da uskoci polako na Kananovo mesto u istu ulogu, na iste akcije.

Mislim da je Zvezda generalno sve pozajmice koje je ugovorila svojim igracima jako dobro ugovorila i malo sam ljubomoran zbog toga. Mislim da su i Ilic i Kostic i Plavsic dobili dosta na samopouzdanju i da ce nas mozda sve iznenaditi ukoliko dobiju ponovo priliku.

Najveci prostor za napredak vidim u zameni Jaga za nekog stabilnijeg i dua Daum/Braun za nesto drugo. Ostalo ja ne bih mnogo dirao, mislim da ce kontinuitet zajednistva sam podici Zvezdu gore i naravno ako ih povrede zaobidju... I da, Bolomboj kad je zdrav je fenomenalan, ali malo me brine njegova naredna sezona posle ove.
Vecinom dijelim tvoje misljenje, uz par dodataka. Mislim da se Ilic nece vracati, da jednostavno nije po ukusu trenera i da ce do kraja ugovora provesti na pozajmici.
Sto se Plavse tice, moje misljenje je da treba da ostane jos jednu sezonu u trenutnom klubu koji je veoma dobar za EK uslove i uz rad sa trenerom da dodatno dobije samopouzdanje i ispravi boljke koje ga more zbog relativno kasnog saltanja na poziciju 5. Mislim da u sezoni 26/27 moze biti ozbiljna EL domaca opcija.
Kole ili da udje u 15 sa ozbiljnim planovima ili da mu se nadje uloga u ABA ligasu da igra na jos vecem nivou u kontinuitetu. Generacijski talenat sa kojim se mora napraviti strategija. Ja bih volio da bude u 15 i povremeno uskace u tim, a vremenom da se izbori za minute sto je u ovako dugim sezonama mnogo mnogo lakse nego npr prije 5 godina.

Sto se tima tice, ja sam misljenja da (ako uspijemo zadrzati Petruseva) mi trebamo dovesti tri igraca, ali tri kapitalca, tj nadograditi tim. Ovako sam to zamislio
Kapitalac na 1, Kodi , Jago (Teova uloga)
Kapitalac na 2, Kenan, Neda (Lazina uloga)
Kalina, Gedra, Dobric
Kapitalac na 4, Djed
Petrusev
Bolomboj, Mitar
Neke fantazije su Micic, Gudura i eto Hejs Dejvis ili nesto slicno. Naravno to nije realno, ali mislim da ce biti izbora.... Najteze ce biti naci vanserijsku cetvorku.
Sto se tice Daum - Braun tandema, ako ne bude bilo vanserijskih opcija na 4, ostaviti ih obojicu, vec su u sistemu, Braun moze biti samo bolji kada prodje pripreme a i Daum kao dobra strec opcija.
Korisnikov avatar
By Zex88
Реално,неколко бољих одлука у завршници или неколико праведних судијских одлука и ми би смо лако били међу 6...

Озбиљан је ово искорак,али пре свега на гостујућим теренима..Домаћи терен нисмо искористили како треба..

Што се тиче састава за следеће лето кључно ми је померање Јага са позиције 2 на трећег плеја и тражење стартера на беку..

Дакле нешто овако:

Коди,?,Јаго
?,Недовић,Костић
Калина,?,Добрић
Петрушев,?,Деда
Боломбој,?,?

Korisnikov avatar
By Zex88
Мислим један од мирнијих дербија..

Кључно су били промашена бацања и повреда Ниликине.. Ушао Браун и погодио 3 тројке..

• 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]