Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Ozb?
Тако пишу Грци..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Јбг... Очекивао сам макар Тристана,поготово након доласка у Партизан..

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Obiljan je ovo spisak: Dragić, Dončić, Peković, Mirotić, Avdija, Vučević...

Ako je ovo istina znači da je doktor robotike posrnuo u svojim namerama, a povlačenje i praćenje sve dece našeg porekla po regionu kao jednu od tačaka u njegovom programu. Još ako mu se obojica okrenu i odu za Grčku to je super prvi rezultat.

Ne znam šta je tim klincima u glavi, imaš priliku da budeš potencijalno deo reprezentacije koja je istorijski jedna od najboljih na svetu i ti se odlučiš za Grčku, Sloveniju i slično. Razumem imaš dvojno državljanstvo, razumem dvoumiš se i slično, ali valjda bi trebalo kao igrači iz USA uvek da streme ka NBA, odnosno ka našoj repki, a ko to propadne onda lako mogu da idu da igraju za tu drugu repku...
Korisnikov avatar
By Zex88
Ја сам баш очекивао након оваквих резултата да клинци који се двоуме заиграју за Србију,али авај..
Korisnikov avatar
By Zex88
Гледам Жалгирис-Партизан и опет морам да поновим,уз све своје мане Ален мора да буде на ширем списку за ЕП..

Одличан атлецизам,константно преузимао Карлика и одлично га бранио 1 на 1..Има своје црне минуте,али кад се то ограничи,изузетно може бити користан за екипу..

Korisnikov avatar
By Karaburac
Ja sam tvrdio i tvrdim i dalje da u tandemu sa Jokicem najbolje radi Petrusev, a da bi nakon njega to bio Alen. Jokicu treba atleticna cetvorka koja zna da zavrsi, da moze lepo da ga hrani loptama.

Mali Jovic u igru iskljucivo kad Jokic odmara.
Korisnikov avatar
By Zex88
Karaburac napisao: Čet Apr 03, 2025 11:40 pm Ja sam tvrdio i tvrdim i dalje da u tandemu sa Jokicem najbolje radi Petrusev, a da bi nakon njega to bio Alen. Jokicu treba atleticna cetvorka koja zna da zavrsi, da moze lepo da ga hrani loptama.

Mali Jovic u igru iskljucivo kad Jokic odmara.
Слажем се за Јокића и Петрушева (Алена)..

Што би Јокића одвајао од Јовића? Да Јовић може да има више лопту у рукама?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Da, to mi je osnovni razlog, a drugo Jovic mi je univerzalac.. Mislim da je mnogo losiji u realizaciji "na obrucu" od pomenute dvojice, a to nam treba kad imas najkreativnijeg igraca danasnjice, a mozda i u istoriji na terenu.

Zato mislim da se njegova uloga i vrednost na terenu drasticno podize kada je u igri Milutinov, gde on moze da siri i da vuce kontre pa da time pojacamo tempo.
  • 1
  • 1125
  • 1126
  • 1127
  • 1128
  • 1129
KK Crvena Zvezda 24/25

To je realno razvojni put svakog americkog kosarka[…]