Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Valderama
Ne bih voleo da se sutra nešto desi što bi na biću srpskog naroda ostavilo brazgotinu, ožiljak ili suštinusku podelu koja bi trajala decenijama.

Ne razumem zašto Vučić zateže situaciju do tačke pucanja, postaje sve arogantniji ignorišući činjenicu da su mi čak SPC i SANU okrenuli leđa. Ne vidim da je spreman bar malo da revidira način svoje vladavine, da omekša narodno (ne samo studentsko) nezadovoljstvo. Pohapsio je par pillićara po unutrašnjosti Srbije, a stranačku oligarhiju otuđenu od naroda ostavio neokrznutu. Toma MONA i Vesić šetkaju po slobodi. Zašto čovek tako bode oči revoltiranim ljudima? Ne razumem nikako.
Korisnikov avatar
By milica
Kako se odvija, izgleda da neće biti neke nesreće, ali takođe ni neke značajnije promene...

Podela je neizbežna... Ukidanje javnog prevoza u zemlji sramota i pokazatelj koliko su se uplašili...
Korisnikov avatar
By Zex88
Ја опет са мојом старом темом - тврђаве..

Новопазарска тврђава - наставља се реконструкција и овако би то требало да изгледа:

Slika

Slika

Текст: https://www.gradnja.rs/rekonstrukcija-k ... ovi-pazar/

Искрено, нисам љубитељ комбинација старо-ново.. Ако постоји како је нешто изгледало, обнови га тако.

Нисам био испратио,али и Ужице ради на обнови водене куле на тврђави..

Korisnikov avatar
By milica
U Italiji sam viđala taj tip rekonstrukcije, ali uglavnom za privatne kuće koje se i dalje koriste...

Značajne spomenike Italijani umeju da podnove, ali ne baš u modernu arhitekturu...
Baš bih volela da vidim neki ovakav primer...

Ovo mi deluje kao kad bi neko zastaklio Toranj u Pizi (stvarna rekonstrukcija ga je samo izbelila i stabilizovala nakrivljenost da ne padne sledećih 300 godina)...
Korisnikov avatar
By Zex88
milica napisao:U Italiji sam viđala taj tip rekonstrukcije, ali uglavnom za privatne kuće koje se i dalje koriste...

Značajne spomenike Italijani umeju da podnove, ali ne baš u modernu arhitekturu...
Baš bih volela da vidim neki ovakav primer...

Ovo mi deluje kao kad bi neko zastaklio Toranj u Pizi (stvarna rekonstrukcija ga je samo izbelila i stabilizovala nakrivljenost da ne padne sledećih 300 godina)...
Виђао сам по нету доста таквих пројеката,микс старог и новог,али мени то није моја шољица чаја..

Поготово се бојим да не ураде нешто офрље и да стакло не буде како треба..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

• 1
  • 3804
  • 3805
  • 3806
  • 3807
  • 3808
KK Crvena Zvezda 24/25

To je realno razvojni put svakog americkog kosarka[…]