Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By skeske
Valderama napisao: Ned Feb 23, 2025 9:35 pm Danas je održana Skupština Crvene zvezde, kasnije je na konferenciji za štampu Terza objavio da je Zvezda prihodovala 450 milona evra otkad je on na čelu kluba (11 godina).
I povecala dug u odnosu kada je on dosao na celo kluba :lol:
Zivim za dan kada cu to govno vidjeti iza resetaka.
By Tamerlan
skeske napisao: Sre Feb 26, 2025 10:47 am
Valderama napisao: Ned Feb 23, 2025 9:35 pm Danas je održana Skupština Crvene zvezde, kasnije je na konferenciji za štampu Terza objavio da je Zvezda prihodovala 450 milona evra otkad je on na čelu kluba (11 godina).
I povecala dug u odnosu kada je on dosao na celo kluba :lol:
Zivim za dan kada cu to govno vidjeti iza resetaka.
On je klasičan mafijaš, ne fudbalski mafijaš, nego mafijaš u opštem smislu. Ima reputaciju opasnog čoveka i režim slepo stoji iza njega. Trenutno je nedodirljiv i preko Džajića (79 godina) praktično upravlja i Fudbalskim savezom Srbije.

Pročitaj malo šta njegovi sinovi rade po Beogradu. Završe par dana u pritvoru, sud ih pusti na slobodu i sve se zaboravi. :lol:
Korisnikov avatar
By Zex88
Гледам Железничар-Звезда и главни утисак ми је да је ова одбрана лоша и за доњи део лиге..Буквално нам требају 4 стартера на лето..А њих ћемо уиграти никад..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Imamo onog Korejanca na levom beku. Dodaj tu i Veljkovića.

Uigraće se, krećemo od 2. kola kvalifikacija. Liga nam je drastično pala na evropskoj rang listi.
Па Сеол игра десног и то слабо..А Вељковић је демантовао да долази..

Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:A ne dolazi? Ja sam mislio da je to gotovo.
https://sportske.net/vest/domaci-fudbal ... zdu-540475

By Tamerlan
Imam kombinaciju zubobolje i stomačnih tegoba prilikom pogleda na Piksijev širi spisak.

On tvrdoglavo ignoriše sve iole iskusnije igrače.

Čoveče mi imamo 20-ak kvalitetnih fudbalera i zovi ih bez obzira na godine ako su u takmičarskoj formi.

Perišić ima 36 godina, Modrić 40 godina, Džeko 39 godina....i svi su u službi svojih reprezentacija.
  • 1
  • 2116
  • 2117
  • 2118
  • 2119
  • 2120
  • 2139
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]