Teme vezane uz sve reprezentacije
By Tamerlan
MileBL napisao: Sub Feb 22, 2025 9:42 am sad 35-godisnjaci igraju
Da, to smo baš videli na primeru Teodosića, Nedovića, Kalinića, Lučića... :roll:

Nismo mi Argentnici ili Španci čije reprezentativne karijere traju do 40 godine.

Pogedaj našu udarnu bekovsku i centarsku liniju na predstojećem EP.

Vasa Micić (31), Aleksa Avramović (31), Stefan Jović (35)
Bogdan Bogdanović (33), Marko Gudurić (30)
...
Nikola Jokić (30), Nikola Milutinov (31)
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Dobro, neću se dalje prepirati. Ostajem i dalje pri stavu da nam je baza mala, produkcija mladih igrača (sposobnih da budu nosioci pobede nad košarkaški netradicionalnoj Finskom) nikakva, a mi možemo zatvarati oči i živeti u samozavravanju. Klupska košarka nam je, u tom smislu, mrtva.
Ко има већу базу од нас(осим Француза)?

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

By Tamerlan
Zex88 napisao: Sub Feb 22, 2025 11:58 am
Valderama napisao:Dobro, neću se dalje prepirati. Ostajem i dalje pri stavu da nam je baza mala, produkcija mladih igrača (sposobnih da budu nosioci pobede nad košarkaški netradicionalnoj Finskom) nikakva, a mi možemo zatvarati oči i živeti u samozavravanju. Klupska košarka nam je, u tom smislu, mrtva.
Ко има већу базу од нас(осим Француза)?

Ne znam, znam da je naša nikakva.

Da budem što jasniji za kraj: da smo mi poslali ovu ekipu i da je ona pregazila Finsku bez Markanena, ja bih bio srećan našom širinom i modernom košarkaškom municijom koja je polako spremna za velike košarkaške ratove u budućnosti. To bi bio znak da naša klupska košarka dobro funkcioniše.

Ja sam nabacao 12 igrača od kojih su trenutno neki povređeni, a neki nemaju definisano košarkaško državljanstvo - ali nije poenta striktno u imenima, zna se na šta ciljam.

Mihailo Petrović
Stefan Miljenović
Kosta Kondić

Mitar Bošnjaković
Andrej Kostić

Mario Nakić
(dodajte neko mlado klasično krilo)

Aleksej Pokuševski
Dušan Beslać

Balša Koprivica
Bogoljub Marković
Dušan Miletić

Ovako, nama krv moraju propišati etablirani reprezentativci da bi pobedili Finsku.
Korisnikov avatar
By Zex88
Превише си играо менаџера..Па не можеш склопити тим за 3 дана од 10 клинаца и очекивати чуда..Ова екипа би изгубила 20 разлике од Финске..Амери чим не пошаљу најјачи тим,прођу као боси по трњу.. У Манили су имали 3 пораза.. Па и на ОИ,да није било суђења и нестварног Карија не би узели злато,а тим да се смрзнеш..

Требаш на већ формиран тим убацивати,по једног,два млада.. У нашем саставу то су ти Петрушев и Јовић..Капирам да ће Кари додати још једног за ЕП..

By Tamerlan
Ovaj tim bi izgubio od Finske, slažem se. Uzrok tog poraza ne bi bilo odsustvo uigranosti već nedostatak kvaliteta.

Neki se nisu razvili kao što se očekivalo, neki neopravdano nemaju dovoljano seniorskih mečeva (Kostić, Bošnjaković) u svojoj košarkaškoj biografiji.

Možda sam ja megaloman ako želim da imamo grupu igrača van udarne dvanaestorke sposobnu da tuče Finsku.

Jbte Zvezda je od 1993. do 1999. izbacila petorku:

Vujanić
Rakočević
Stojaković
Radmanović
Tomašević

Sada - mrka kapa. Ne daj Bože da npr. Andrej Kostić bude projektovana zvezda kluba.

O Partizanu je suvišno pričati, oni su još ekstremniji primer u negativnom smislu.
Korisnikov avatar
By Zex88
MileBL napisao:Kakvo je zdravstveno stanje Topica, ima li kakve sanse da zaigra do kraja sezone?
Мислим да неће он скоро..

By Tamerlan
Ne verujem da će žuriti sa takmičarskim mečevima pre početka nove NBA sezone, tj. tek tamo krajem oktobra.

Baš smo baksuzi, dobijemo strahovit bekovski tandem Topić-Đurišić :romance-heartbeating: i njihove karijere odjednom skliznu u neizvesnost. Na to se nadoda vest da sin našeg legendarnog košarkaša, perspektivni bek-šuter Andrej Stojaković, ne gori od želje da igra za Srbiju.

Baš su se poklopile loše stvari.
By Šipurske livade
Valderama napisao: Sub Feb 22, 2025 2:21 am Koga od ovih mladih igrača sa spiska ili malo starijih igrača iz senke vidite da bi jednog dana mogao da uđe u konačnih 12 za neko veliko takmičenje?
Smailagic kao 5 visoki u rotaciji, moze da igra i na 4 i na 5.
Topic, Djurisic i Vukcevic su u NBA, Jovic i Markovic u Megi, polako da stasaju, bice tu igraca za A tim reprezentacije.
  • 1
  • 1121
  • 1122
  • 1123
  • 1124
  • 1125
  • 1165
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]