Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By skeske
Virtus vam je pod moranje, a Monako, sta znam, pobjedivi su, imali su kikseva kod kuce.... Trebace vam 5:5 iz zadnjih 10 kola i neki bolji medjusobni skorovi da bi usli u doigravanje. Sa 6:4 sigurno idete u plejin.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Nama danas treba Balsa protiv njihovih centara. I svi znamo da nece igrati i svi znamo da cemo imati problem zbog toga i evo vec se nerviram unapred.

Ako izuzmemo derbi generalno smo u dobroj formi. Vec vidim da ce Lakic dobiti nezahvalan zadatak da juri Dzejmsa. Videcemo sta je Zoc spremio.

Ja bih se pre trudio da odsecem ostatak ekipe Monaka, a Dzejmsa pustio da divlja nego pokusavao njega da zaustavim.
Korisnikov avatar
By Zex88
Партизан нестварно шутира на ова два меча,то прави огромну разлику..
Зачудим се кад Стерлинг промаши било шта..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Одлична одбрана Партизана у другом.. Одлично су користили што је Калатес на терену.. Све његове мане су испливале на површину..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Karaburac
Sto se Monaka tice, jedino sam ubo da Balsa nece igrati :lol: . Inace, odlicna partija, pre svega defanzivno. Nisam verovao da smo u mogucnosti tako da ih zakljucamo.

Sto se kupa tice, iznenadjen sam malo sastavom. Tanki smo na visokim pozicijama. Ocekivao sam da ce Bonga ici u 12 kao univerzalac koji moze svasta da pokrije.

Sto se klinaca tice Aleksa Dimitrijevic moze i 4 i 5, ja bih voleo da se on i Poku menjaju na 4, da vidimo kako bi to izgledalo pre svega defanzivno.

Danilovic, Sekularac i Isailovic su svi bekovi. Sekularac mi je tu najbolji, ali ni od njega ne ocekujem da ce imati ulogu u seniorskom timu kad mu prodje juniorski staz. Pogotovo sto je mali Rumun Illes vec dobio profi ugovor.

Cesto mi je zao tih nasih klinaca, to su fino obuceni momci koji uglavnom imaju fizicke limite za Partizan i onda mahom nestanu. Uvek se obradujem kad neko od njih ipak napravi lepu karijeru. Tanaskovica iz Buducnosti pratim sve ove godine i gotivim ga bas zbog toga.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Procitao sam i ja neku vest da ce da bezi.
Znam da je to ljudski pametno, sad ima i para tamo, dobijes diplomu, ali igracki mi se cini da je vise nasih momaka tamo propalo nego sto je naslo neku srecu.

Meni je zao sto Aleksa ne vidi svoju buducnost u Partizanu, a jos mi je zalije sto Partizan izgleda ne vidi svoju buducnost u Aleksi. Potajno sam se nadao da bi on i Poku za 2 godine bili tandem cetvorki u Partizanu.

Drezgic je vrlo malo sansi dobio ove sezone koliko sam ispratio. Igra svaki treci mec po nesto sitno. 2 poena u proseku. Tuga.

Aleksa je visok igrac, oni imaju malo vise sansi tamo, ali se opet bojim da ne dozivi Drezginu sudbinu.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
Reprezentacija Srbije

Ozb? Тако пишу Грци.. Sent from my SM-A725F usin[…]

Fudbal

Veljković danas doživeo lakši potres mozga,[…]

Svaštara

Ko su ovi "strani elementi" koji su izaz[…]