Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Ја све могу да разуеме,али Анђушић који се и даље понаша као напаљени клинац,то не могу никако..

Буквално га Големац пита који ти је андрак?

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Надам се да Недовић неће дуго паузирати..

Мора мноооого боље и озбиљније против Фенера.. И Калинић да се пробуди..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
E sad Answere mnogo i ti tražiš, porediš CZ fudbalske navijače koji su pre 10 godina prvi put došli u priliku da gledaju EL i da ih može stati 25k u Arenu, željni i naloženi svega usled nedostatka uspeha u fudbalu, nakon decenije patnje pod Partizanom u košarci, sa ovim što danas dolazi na utakmice u Arenu... Ne mogu se porediti žabe i babe, budimo realni...

Ono što ja hoću da kažem da Zvezda ima stvarno dosta dobar tim, dosta dubok roster, možda i najkvalitetniji tim koji je imao neki od naših u EL u zadnjih 10 godina. Realno gledano jedina dva tima mogu da se porede sa ovim, a to su onaj tim KKP od pre dve sezone kada nas je izbacio Real u onoj crnoj seriji i onaj tim Zvezde sa MW, Bobijem, Kalinom, Jovićem i ostalima u prajmu.

Mislim da je dubina ovog rostera možda i najveća prednost, jer kad pogledate, nema tu mladog ili neiskusnog igrača, nema niko ko nije bar 2 godine u EL igrao, sem evo Jaga. Pored toga po pozicijama kada se pogleda na svakoj imate po barem 2 igrača, negde i 3-4. U toku sezone odrađena je doselekcija, gde su otpisani Ilić i Plavšić, gde su dovedeni Petrušev i Braun, što je ogroman upgrade. Ne računajući malog Andreja, vi imate 15 igrača u rosteru, što je ogroman kvalitet, naravno nisu uvek svi na raspolaganju zbog povreda, ali to je i princip po kojem funkcionišu svi veliki klubovi u EL. Imati taj luksuz da ti možeš 3 igrača da ostaviš pored klupe nije mala stvar. Naravno sad će neki reći, da ali Lazić više nije EL igrač, da ali Mitrović nije EL igrač, da ali Teo je povređen više od pola sezone, sve je to tačno. Ali, sa druge strane to su igrači sa velikim iskustvom i kvalitetom, njihovih 5 minuta u nekoj utakmici može mnogo da znači, a da ne pričam o tome koliko energija sa klupe i saveti donose ostalim igračima.

Sve u svemu tim ima dosta rezerve na bekovskim pozicijama pre svega, dosta opcija tu ima i ta neka čudna rotacija i čudna raspodela uloga od strane trenera dovodi do toga da svako malo neko novi iskoči i ima dobru partiju. Zanmiljivost u utakmici protiv Pariza je ta da su vama trojke Nedovića, Jaga, CMM i Kenana donele pobedu, odnosno prelomile protivnika. Odlična uloga Petruševa, koji je donekle anulirao izostanak od 2 meseca Bolomboja i koji je realno gledano na svežinu odigrao odličnih mesec dana u EL i imao neke nestvarne brojke. Ne treba zaboraviti da je i Daum, kojeg neretko ljudi potcenjuju i ne mirišu, doneo neke važne poene i imao vrlo dobre utakmice u EL gde je bio X faktor, pa možda i doneo neku pobedu. Od letošnjih pojačanja najveće razočaranje je svakako CMM, ali on čovek prosto ne može u Zvezdi da igra ono što je igrao u Baskoniji, prvo jer su drugačiji sistemi, drugo što je drugačija atmosfera i očekivanja, ali po mom mišljenju, on čovek igra solidnu sezonu. Naravno, nije ono što ste očekivali i što sam i ja očekivao od njega kada je doveden, ali treba imati strpljenja i vidi se da mu trener veruje.

Ono što je najzanimljivije kod tima je to što nemate glavnog igrača ni na papiru, ni po statistici, ni po imenu, ni po akcijama, dakle svi igraju neke svoje uloge i svi to rade na uglavnom dobrom nivou. Mnogo igrača tu ima koji nisu uopšte sujetni i kojima nije problem da presede na klupi celu utakmicu, pa da ih uvede trener za jedan aut-specijal. Tu veliku ulogu ima i trener naravno, Janis radi odličan posao i ima autoritet, ali i kvalitet. Onaj meč protiv Olimpijakosa je bio poezija npr. i tu je Janis pokazao koliko je veliki trener, kada je ekipu praktično bez centra imao na raspolaganju i od nje uspeo izvuče ono što mu treba da pobedi jedan od najboljih timova i sistem Evrope.

Sve u svemu, stvarno mislim da imate dobre izglede za PO EL konačno i iskreno mi je drago zbog toga. Kada god mi dozvole obaveze pogledam vaše utakmice u EL i navijam za vas. Meni je iskreno onaj derbi u EL bio najveći šok ove sezone, jer nisam imao predstavu kako možete da izgubite od KKP, a vi ste izgubili, kolko me je šok pukao što ste vi izgubili, toliko i što je Partizan pobedio tako naštimovanu Zvezdu u tom trenutku. Da je bilo malo više sreće, bio bi i bolji skor, no šta da se radi... Duga je sezona, ima tu još dosta da se igra, ali na dosta ste dobrom putu i imate sad nešto lakši raspored.

Ovaj poraz sinoć od Dubaija je samo znak da je pažnja usmerena na nastupajuće obaveze u EL i to je i normalno, dešava se to i Realu i Monaku i Feneru, prosto nije to ništa toliko strašno, bitno je da kada bude bitno budete na visini zadatka.
By Tamerlan
Atamanova izjaqva posle poraza u OAKI pre jedno 2 meseca.

-------------------------------------------
Turski trener je ranije tokom sezone kritikovao navijače svog tima zbog nedostatka podrške.

Atmosfera je bila dobra, ali nije bila vrela. Bila je meka, i mi nismo bili besni. Trebalo je da budemo agresivni, čvrsti, ali i to proističe iz atmosfere. Nisam video atmosferu kakvu prave Crvena zvezda i Partizan, i to je realnost“, rekao je Ataman u novembru 2024. godine.
-------------------------------------------
Korisnikov avatar
By The Answer
Pre svega Ataman je govno i njegova reč ne znači ništa. Ali... jeste bila dobra, mada i mučna, atmosfera kad je Ataman gostovao u Beogradu... sa Galatom krajem 2014. ili početkom 2015. ne sećam se tačno. Verovatno jedna od najbolje otpevanih Dobro znaj ikada u halama. Bilo je sigurno vrhunskih atmosfera i kada je dolazio sa Efesom.

Poslednji put kad je gostovao nama nije bilo navijanja zbog zločina u Novom Sadu tako da to nije argument protiv moje tvrdnje da atmosfera sada nije kao ona od pre korone.

Tačnije sve je počelo da odlazi u kurac (osim sa promenom publike zbog cene karata) kada je kop preseljen pa je umesto iza klupe postavljen iza koša. Jbg, treba prodati karte za najbolja mesta po dobroj ceni a ne podeliti za džabe, ima smisla naravno.

Naravno mnogo zavisi i od rezultata, što je opet minus za nas kao ljude. Kada je skor dobar hala je puna (naročito je to izraženo kod nas, kod grobara nije pošto oni mučenici fudbal nemaju već godinama pa im je ovo glavno) a kada je skor loš bivala je Arena i više nego poluprazna a bogami ni Pionir se nije uvek punio, kada je rezultat u utakmici dobar navija se ok, kada nije i kod nas i kod njih se može čuti škripa patika.

Ljudi dolaze da sede na utakmicama, msm ono...
Korisnikov avatar
By The Answer
Salvatore Guliano napisao: Pon Jan 13, 2025 9:21 am E sad Answere mnogo i ti tražiš, porediš CZ fudbalske navijače koji su pre 10 godina prvi put došli u priliku da gledaju EL i da ih može stati 25k u Arenu, željni i naloženi svega usled nedostatka uspeha u fudbalu, nakon decenije patnje pod Partizanom u košarci, sa ovim što danas dolazi na utakmice u Arenu... Ne mogu se porediti žabe i babe, budimo realni...
Pa to ja i hoću da kažem, nije za poređenje.

Ključan ti je ovaj deo- sa ovim što danas dolazi na utakmice u Arenu.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
The Answer napisao: Pon Jan 13, 2025 9:15 pm
Salvatore Guliano napisao: Pon Jan 13, 2025 9:21 am E sad Answere mnogo i ti tražiš, porediš CZ fudbalske navijače koji su pre 10 godina prvi put došli u priliku da gledaju EL i da ih može stati 25k u Arenu, željni i naloženi svega usled nedostatka uspeha u fudbalu, nakon decenije patnje pod Partizanom u košarci, sa ovim što danas dolazi na utakmice u Arenu... Ne mogu se porediti žabe i babe, budimo realni...
Pa to ja i hoću da kažem, nije za poređenje.

Ključan ti je ovaj deo- sa ovim što danas dolazi na utakmice u Arenu.
Upravo tako i kod vas i kod nas, ali to je stanje društva prosto, to je ta lažna elita, to je ta nakaradna Srbija u kojoj nema veze da li znaš bilo kog igrača, trenera tima ili protivnika, bitno je da dođeš da si na dobrom mestu i da imaš video ili sliku. Kad se setim, u moje vreme TM, utakmica Partizan - Barselona u prepunom Pioniru, neka 2011-2012. mi definitivno gubimo utakmicu vidi se, minut do kraja ustaju dva lika iz prvog reda kako bi na vreme izašli iz hale da ih ne zahvati gužva, kad je krenulo zviždanje, kad su krenule pljuvačine po njima od strane cele hale, jer kako gledaš utakmicu, da li je bio tajm, ali cela hala koncentrisana na teren, tipa +7 za njih 1:20 na satu, realno gledano nemamo šanse, ali se tad znao neki red. I tada je to bilo sramota i takvih je bilo malo, a danas presađena seljačina iz Čačka forsira upravo takve na uštrb toga da jedan Dule Vujošević nema mesto u Areni kada igra KKP. Eto ukratko objašnjena razlika.

Ali, ne bih se složio da je bezvredan faktor to što ste prvi put posle 10ak godina igrali EL i imali zanimljiv tim i ušli u košarkašku halu i bilo vam muka od fudbala, realno gledano.
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 46
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Prema toj tabeli smo imali duplo veći budžet od Ža[…]