Korisnikov avatar
By Mutinjo
155. Čestitam, zasluženo. Izbor kapitena i dve loše izmene su učinile svoje.

Sent from my 23053RN02Y using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Mutinjo
A nema izmena

Sent from my 23053RN02Y using Tapatalk

Korisnikov avatar
By amiga500
Onaj ko je pomjerio utakmicu Igokea vs Mornar, mora da prati naš forum.
5 ekipa se plasiralo u play off, za preostala 3 mjesta bori se 7 ekipa i svak ima neku svoju računicu.
Da bude zanimljivije, bez izmjena između dvije rudne (14. i 15.), a ni pred 14. rudnu nije bilo nešto vremena za izmjene (cca 15h). U medjuvremenu par fantasy igrača je napustilo klubove, kad se sve sagleda, ludnica je blaga riječ :lol:
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
ma zajebi me ovog, 3 ili 4 kola ne mogu da izbacim jebenog Rebeca koji je otišao iz kluba, pa ovo je užas iskreno...

još u odlučujućem kolu igram ni manje ni više nego protiv lidera naše lige Pakera, jebem te srećo!

Može li neko da mi objasni čudo zvano Bogoljub koji sa prosekom od 20 indexa u ligi posle 15 kola vredi 41 kredit?
Korisnikov avatar
By skeske
Ovo kolo igram protiv Mutinja, obojica smo obezbijedili plejof ali se borimo za bolju poziciju pred doigravanje. Cak 5 ekipa dijele prvu poziciju, ne znam da li se ovo ikad desilo.
Vidim da su se upisali bodovi sa one utakmice sto je igrana davno. Dzons me opet izdao, ali sta da se radi.
Jedno pitanje, vidim da je Braun iz Zvezde najkupovaniji igrac, zasto ga ljudi kupuju? Em nikad nije bio neka indeksna masina, em izlazi iz povrede, em nece igrati puno na pocetku.... Od njega dobiti 10-12 indeksa i da se sutas u dupe.
Korisnikov avatar
By The Answer
Ja koliko vidim on je najkupovaniji igrač sa tačno 0 kupovina pošto kupovine nisu ni bile moguće jelte, logično.

Što se tiče vašeg duela navijajte i protiv mene, mada kako sam krenuo neće ni biti potrebe, jer ko izgubi ako ja pobedim biće ispod mene jer sam vas obojicu dobio. Kad smo već kod toga trebaće dosta matematike da se utvrdi poredak pošto tabela koja se zasniva na "koš" razlici verovatno neće biti merodavna kad će biti 19 timova sa istim skorom.

Ali realno, ispadam jer ću izgubiti od nekog ko je ostao bez šansi za plejof odavno, to je tako ja :doh:
Korisnikov avatar
By skeske
The Answer napisao: Čet Jan 02, 2025 2:25 pm Ja koliko vidim on je najkupovaniji igrač sa tačno 0 kupovina pošto kupovine nisu ni bile moguće jelte, logično.

Što se tiče vašeg duela navijajte i protiv mene, mada kako sam krenuo neće ni biti potrebe, jer ko izgubi ako ja pobedim biće ispod mene jer sam vas obojicu dobio. Kad smo već kod toga trebaće dosta matematike da se utvrdi poredak pošto tabela koja se zasniva na "koš" razlici verovatno neće biti merodavna kad će biti 19 timova sa istim skorom.

Ali realno, ispadam jer ću izgubiti od nekog ko je ostao bez šansi za plejof odavno, to je tako ja :doh:
Vid stvarno, nula kupovina :lol:
  • 1
  • 1337
  • 1338
  • 1339
  • 1340
  • 1341
  • 1366

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]