Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Zex88
Додао бих и Смајлија ту.. Јовића бих форсирао више на 3..

Мислим да ће Пеја јуниор да игра пре за Грчку(или Амере)..

Чим се он оглашава преко грчких медија,све ми је ту јасно..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

By Tamerlan
Ne bi me čudilo da dečko nikad nije ni bio u Srbiji. :lol: :doh:

Jebote Stojaković je 01 i 02 bio najveća košarkaška faca kod Srba, objedinio je sa Srbijom svetsku i evropsku krunu, svi klinci su nosili njegov dres (ne dresove Bodiroge ili Divca) i sad njegov klinac ne oseća nikakvu povezanost sa srpskom državom.

A i Peđa je mogao da igra za Grčku, sve su mu nudili. On je, ipak, izabrao SRJ/Srbiju.
Korisnikov avatar
By milica
Valderama napisao: Uto Dec 24, 2024 11:18 pm Ne bi me čudilo da dečko nikad nije ni bio u Srbiji. :lol: :doh:
Tu se vraća kao bumerang činjenica da su se Peđini roditelji odselili sa njim u Ameriku... možda nisu imali ni gde da dođu, nikog najbližeg da posete...
Korisnikov avatar
By skeske
milica napisao: Sre Dec 25, 2024 7:57 am
Valderama napisao: Uto Dec 24, 2024 11:18 pm Ne bi me čudilo da dečko nikad nije ni bio u Srbiji. :lol: :doh:
Tu se vraća kao bumerang činjenica da su se Peđini roditelji odselili sa njim u Ameriku... možda nisu imali ni gde da dođu, nikog najbližeg da posete...
Cinjenica je da je ljepse otici na ljetovanje u Grsku :D
Ja razumijem kada covjek ode da radi nesto u drugu zemlju, pa se dijete identifikuje sa tom drugom drzavom, ali da ti budes sportska legenda jedne drzave a sin ti to ne osjeca.... Ne znam.....
  • 1
  • 1113
  • 1114
  • 1115
  • 1116
  • 1117
  • 1165
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]