Teme vezane uz regionalnu ligu
By Šipurske livade
Valderama napisao: Sub Dec 07, 2024 11:01 am Obiliću, stara kuko, đe si ti?
Imao neku guzvu, pa nisam pisao preko telefona. Uglavnom na forum ulazim preko kompa, a sredjivao sam sobu, menjao namestaj, parket sredjivao, nisam imao komp 2,3 nedelje.
Korisnikov avatar
By skeske
Vec tradicionalno sudijsko ponasanje na nasim utakmica, ovaj put smo nekako izvukli pobjedu. Da je samo odrzati glavu iznad vode sledece 4 utakmice, pa da u seriji domacih utakmica pokusamo napraviti neki dobar skor.
Korisnikov avatar
By Zex88
Џон Враун ново појачање..Нисмо се нешто усрећили са играчима који излазњ из повреда,али ајд..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By skeske
Zex88 napisao: Pon Dec 09, 2024 8:32 pm Џон Враун ново појачање..Нисмо се нешто усрећили са играчима који излазњ из повреда,али ајд..

Naravno nece odmah zaigrati, sad ide mjesec dana treninga, prilagodjavanja...
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Braun je ozbiljan EL igrač... pre svega 3 godine su se svi otimali oko njega nakon eksplozije u Uniksu kod Perasa. Onda je u Monaku imao malo nezahvalnu ulogu, ako mene pitate, ali se uklopio u tim, što govore i objave bivših saigrača iz Monaka koji su njegov potpis u CZ proslavili. Vrlo zahvalan igrač, timski igrač kojem ne treba ni lopta ni poeni, on zna šta najbolje radi i to radi. Mislim da ako je iole u nekom pristojnom fizičkom stanju, da će moći da donese pre svega dosta energije ekipi, ali i čvrstinu i skok.

Ne znam Žex, prošle godine se pogodilo sa Tompkinsom ako mene pitaš...
Korisnikov avatar
By Zex88
Страшан наш меч.. Добра енергија од старта,Калина предводио домаћу екипу,сви су дали свој допринос..

И да Деда-Кобра

• 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 27
ABA fantasy

Mrljavo kolo, svega 150. Bogoljub mrljavi već nek[…]

KK Crvena Zvezda 24/25