Човече,Париз добио у Пиреју..Водили 20 разлуке у 4/4,Олимпијакос то престигао и опет добили..Свака част..Не памтим овако луду екипу..
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Zex88 napisao: ↑Čet Dec 05, 2024 11:25 pmHaha Mamadu Lo . Odmah mi slika nekog Senegalca dugajlije pred ocimaValderama napisao:Koje igrače ima Pariz? Otkud oni na čelu tabele?Па најпознатији играч је Мамаду Ло..
Играју екстремно брзо,пуцају из свих позиција,небитно да ли има резона или не и спремни су да се побију са свима..
skeske napisao:Хахаха,сад видех шта сам написао..У стилу ОбилићаZex88 napisao: ↑Čet Dec 05, 2024 11:25 pmHaha Mamadu Lo . Odmah mi slika nekog Senegalca dugajlije pred ocimaValderama napisao:Koje igrače ima Pariz? Otkud oni na čelu tabele?Па најпознатији играч је Мамаду Ло..
Играју екстремно брзо,пуцају из свих позиција,небитно да ли има резона или не и спремни су да се побију са свима..
Na kraju ce ispasti ona pobjeda prvo kolo ozbiljan skalp. Igraju momci za 1o, timcina. Naravno pasce prilikom prve povrede ali svaka im cast, pepeljuga prvenstva.
Valderama napisao: ↑Pon Dec 30, 2024 10:02 am Olimpijakos nudi Milutinovu skoro 4 miliona evra po sezoni (ugovor na 3 godine). Mi smo mala deca u odnosu na Grke.Pa da oni su došli opet u tu fazu da moraju da se frljaju sa milionima, kao pre 15ak godina kada su se dovodili Kleiza, Čildres i slični. Prosto, kao i kod nas polarizovano društvo, ako jedan klub kao što je PAO uradio uzme titulu, ovi će uložiti besan novac da ga stignu pa su doveli Vezenkova za nenormalnu cifru i Furnijea za ogromnu lovu, na sve to ostavili su ceo tim i dodali Vildozu i Dorsija da budu igrači uloge. Na sve to treba imati na umu da oni imaju i Evensa, koji je prošle sezone bio zverka, koji treba da se vrati iz povrede kolena, plaćen čovek milione, čekaju ga preko 6 meseci ciljano. Jbt kad pogledaš njihov sastav i skontaš da od toga može lagano da se napravi dve solidne postave od po 8 igrača (trenutno u rosteru 15 igrača + Petrušev na pozajmici u CZ). Dakle bacaju se ogromne pare samo da se stigne najveći rival.