Teme vezane uz regionalnu ligu
By Gira PFC
Ovo sinoć je šlag na tortu, posle prethodno tri vezane pobede u EL. Fenomenalna igra KK Partizan i u napadu i u odbrani, već ste neke najinteresantnije detalje naveli. Veliko BRAVO za ceo tim!!! :clap: :clap: :clap:
Ovim putem izražavam i iskreno zadovoljstvo što sam pogrešio i već ih otpisao od nekog ozbiljnog plasmana, a to je bilo pre samo dve nedelje. Mada i tada sam rekao da bih voleo da me demantuju i eto, uspelo im je to za vrlo kratko vreme. Hvala im na tome od srca i samo nek nastave sa ovakvim pristupom! :) :dance: :violin:
Korisnikov avatar
By Karaburac
Mora da se oda priznanje momcima na odlicnoj partiji, pre svega defanzivno :clap:

Isto kao i protiv Olimpijakosa mislim da je Zeljko odlicno vodio mec. Jedino mi je zao sto je zaboravio Balsu na klupi i sto Mitar nije dobio bar minut ili dva da oseti atmosferu. Mislim da Balsa ne zasluzuje da greje klupu ovakvom Dejvisu.

Mislio sam da posle Kaminskog necu gledati centra koji me vise dovodi do ludila, ali Dejvis uspeva u tome. Cak i kad dobro igra me nervira.

Ostale necu da hvalim, svi su dobro odradili svoje role. Nadam se da ce se Poku i Mario sto pre oporaviti i vratiti u rotaciju.

Inace, deluje mi da ce Majk sve vise ispadati iz rotacije. Sa povratkom Pokua, spustanjem Dejvisa na 4 i povremenim dizanjem Bonge na 4, za njega ima sve manje mesta. :liar:
Korisnikov avatar
By skeske
Odlicna reakcija poslije loseg starta sezone. Iskoristili ste seriju utakmica kod kuce i igrate odlicno u oba pravca. Vasington polako opravdava reputaciju sa kojom je dosao iz NBA.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Nisam očekivao da možemo ovako da izgledamo ni u najluđim snovima i predikcijama sa početka sezone, iskreno... Deluje da se kockice sklapaju polako ali sigurno, no videćemo duga je sezona, možda sam ih previše rano otpisao.

Sada ide taj malo lakši raspored, a mi u nikad boljem raspoloženju... :violin:
Korisnikov avatar
By skeske
Postoji sansa da zavrsite ispred nas na tabeli ovu godinu, to nije bilo ni malo realno do prije par kola. :)
By milanezija
Šipurske livade napisao:Mislim da ce Zeljko pre dati sansu Majklu kao strancu nego Pokusevskom, a voleo bih da gresim.
Džordanu?
Korisnikov avatar
By Zex88
Спасао вас је Вања оном тројком на -4.. Много су незгодни ови добијени мечеви..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 16
Rukomet

Njima je rukomet br.1 sport u zemlji, mozda i izna[…]

Tenis

Kecmanovic mogao i do pobede, da ne kazem morao