Teme vezane uz Evroligu, Evrokup, evropske lige... sve vezano uz evropsku košarku
Човече,Париз добио у Пиреју..Водили 20 разлуке у 4/4,Олимпијакос то престигао и опет добили..Свака част..Не памтим овако луду екипу..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Pa dobro i jedna i druga zemlja su u kosarkaskoj ekspanziji, najvise igraca u NBA i ide iz Francuske, logicno je da imaju dobre timove. Naravno nismo navikli na to plus u pitanju su dobra ulaganja i uglavnom strani igraci, ali nije bas ni realno da kosarka u Francuskoj bude losa i da budu samo puki ucesnici. Nemci takodje imaju dobre rezultate, Bajern doveo selektora, plus domaca osnova u Vojtmanu, Vajler Bebu, Obstu, Gifaju, Da Silvi, Jebu, Herisu. Jeste dosta njih obojeno, ali to su domaci igraci. Kad dodas Bukera koji se vratio i Edvarca to je dobra ekipa, plus Nejpir ume da odigra solidno.
Zex88 napisao: Čet Dec 05, 2024 11:25 pm
Valderama napisao:Koje igrače ima Pariz? Otkud oni na čelu tabele?
Па најпознатији играч је Мамаду Ло..

Играју екстремно брзо,пуцају из свих позиција,небитно да ли има резона или не и спремни су да се побију са свима..

Haha Mamadu Lo :lol: . Odmah mi slika nekog Senegalca dugajlije pred ocima :D
Na kraju ce ispasti ona pobjeda prvo kolo ozbiljan skalp. Igraju momci za 1o, timcina. Naravno pasce prilikom prve povrede ali svaka im cast, pepeljuga prvenstva.
skeske napisao:
Zex88 napisao: Čet Dec 05, 2024 11:25 pm
Valderama napisao:Koje igrače ima Pariz? Otkud oni na čelu tabele?
Па најпознатији играч је Мамаду Ло..

Играју екстремно брзо,пуцају из свих позиција,небитно да ли има резона или не и спремни су да се побију са свима..

Haha Mamadu Lo Slika . Odmah mi slika nekog Senegalca dugajlije pred ocima :D
Na kraju ce ispasti ona pobjeda prvo kolo ozbiljan skalp. Igraju momci za 1o, timcina. Naravno pasce prilikom prve povrede ali svaka im cast, pepeljuga prvenstva.
Хахаха,сад видех шта сам написао..У стилу Обилића SlikaSlikaSlika

Ne znam za vas, jeste da Pariz igra dosta dobro, ali meni deluje da ovako neće moći da igraju dugo, da će moći da pogađaju u tom procentu i slično. Deluje mi da ih treneri protivničkih ekipa malo potcenjuju, a možda ih i samo mnogo mrzi da se bakću sa velikom pripremom utakmice i puno prilagođavanja zbog jedne utakmice, kontam da ko ih izvuče u potencijalnoj seriji PO od ovih iskusnijih ekipa da će ih lako obuzdati.

Sve u svemu, svaka čast momcima, igraju svoju igru, imaju fenomenalnu energiju, a sve su to EK igrači, mnogo zanimljiv skup ličnosti, mnogo mi je žao što Isalo nije dobio priliku da kruniše svoj uspeh sa vođenjem svog tima u EL, ali nije malo ni to što je postao NBA trener.

Od ostalih iznanađenja, meni je najveće Real, koji ne znam šta čeka i što ne otkačijnje Ćusa, Skariolo stari lisac je to mesto pikirao i sve se crta za tu rokadu uskoro.

U Bajernu je Herbert napravio priču kao i u reprezentaciji, dosta slobode određenim igračima, dosta igrača koji su iz tog reprezentativnog sistema, prva mu je godina, očekujem da će biti tu negde u borbi za 10. mesto, ali očekujem da će oni sledeće godine i one tamo biti preozbiljna mašinerija.

Definitivno Olimpijakos ima najjači roster u takmičenju, tu nema govora, ali jbg dosta problema sa povredama od onih hroničnih Milutinova, NWG i Fola, do povremenih, a to se praktično ne oseti. Novi život je dobio Viloza kod njih, blista brat skoro kao u Zvezdi onda, Dorsi sa nekom izmenjenom ulogom, svi igrači sistema, što je najbitnije. Dve zvezde povratnici iz NBA odlično uklopljeni, vode glavnu reč, ali tu je brdo fenomenalnih igrača na raspolaganju Barcokasu. Volim mnogo Jorgosa i voleo bih da uzme konačno tu EL ove godine, sve sem toga mislim da je za njih neuspeh.

Od ostalih ekipa, ne bih nikoga isticao, samo bih rekao da je nikad izjednačenija EL, vratio se Efes npr. u ozbiljniju konkurenciju, Barsa pala, Milano se diže, Makabi štuca, Fener kao najkonstantiji, al ni oni nisu ništa vau... S druge strane ni ovi fenjeraši u vidu Asvela i Albe nisu toliko loši, već sad imaju 5 odnosno 3 pobede, Virtus ima gore rezultate od rostera, Žalgiris jedno od prijatnijih iznenađenja, Baskonija na ničijoj zemlji al dosta slabija, večiti tu u borbi za PO, stvarno kuva na sve strane.
Valderama napisao: Pon Dec 30, 2024 10:02 am Olimpijakos nudi Milutinovu skoro 4 miliona evra po sezoni (ugovor na 3 godine). Mi smo mala deca u odnosu na Grke.
Pa da oni su došli opet u tu fazu da moraju da se frljaju sa milionima, kao pre 15ak godina kada su se dovodili Kleiza, Čildres i slični. Prosto, kao i kod nas polarizovano društvo, ako jedan klub kao što je PAO uradio uzme titulu, ovi će uložiti besan novac da ga stignu pa su doveli Vezenkova za nenormalnu cifru i Furnijea za ogromnu lovu, na sve to ostavili su ceo tim i dodali Vildozu i Dorsija da budu igrači uloge. Na sve to treba imati na umu da oni imaju i Evensa, koji je prošle sezone bio zverka, koji treba da se vrati iz povrede kolena, plaćen čovek milione, čekaju ga preko 6 meseci ciljano. Jbt kad pogledaš njihov sastav i skontaš da od toga može lagano da se napravi dve solidne postave od po 8 igrača (trenutno u rosteru 15 igrača + Petrušev na pozajmici u CZ). Dakle bacaju se ogromne pare samo da se stigne najveći rival.

S druge strane PAO je prošle godine napravio čudo, jesu gurnuli ozbiljnu lovu na početku sezone, ali skroz nov tim i nov trener i uzeli titulu. E onda je ceo tim ostao, na to su dodali dva povratnika iz NBA Osmana i Jurtsevena, koje Ataman zna iz reprezentacije, kao i jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji u EL - Lorenco Braun. Pored toga, produžen Nan, koji je bio možda i najveći pogodak u doselekciji u EL u zadnjih 10 godina...

Jeste malo čudno produžiti Milutinova koji je malo malo pa povređen, ali jbg koliko imaš igrača na njegovoj poziciji u EL da su tog kalibra, s druge strane Lesoru produžen ugovor 3+ miliona po sezoni, morali su da odgovore. Ta problematika sa povredama kod Oli je specifična, a i sam Barcokas je specifičan, zato i ima brdo igrača, pa onda kad su mu povređeni i Fol i Milutinov, ti imaš još 2 igrača koji mogu da izguraju duplo kolo na poziciji 5. Sad im se i Mozes povredio neće se vraćati do kraja sezone, dovedena zamena, nema tu mnogo prostora za razmišljanje ogromni novci su u igri.

Ja se iskreno plašim i Olija i PAO-a, imaju mnogo rezerve i po mom mišljenju su glavni favoriti za titulu u EL, još kad proigraju ti iskusni igrači u najbitnijim utakmicama, biće to za dve klase jače od svih...

Sve u svemu, nema ovaj odgovor mnogo veze sa Reprezentacijom Srbije, pa ću ga prebaciti na EL temu.
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
ABA fantasy

Mrljavo kolo, svega 150. Bogoljub mrljavi već nek[…]

KK Crvena Zvezda 24/25

Neozbiljan pristup.

NBA

Koje rasulo Denvera.