Vidi @Bogdane
Nema šta kome ja da se izvinjavam, ja sam tu da pišem svoje mišljenje, da kritikujem kad mislim da treba da se kritikuje i da hvalim kada mislim da treba da se hvali, niti sam ja terao Željka, niti bilo kog prethodnog trenera, svih ovih godina radim istu stvar ističem svoje lično mišljenje za koje se trudim da bude što objektivnije. Naravno da ja, kao bivši košarkaš mlađih kategorija, veliki zaljubljenik u košarku i rekreativac, kao prosečni član foruma koji dolazi ovde da piše svoje utiske o utakmici, knjigama, fimlovima i sličnom mogu samo to i da radim, ne želim da se poredim sa Željkom niti da pričam, niti sam ikad pričao da znam više ili da sam pametniji i slično. Zato je on tu gde jeste, a ja sam tu gde jesam, ali eto kad sam već tu vidim u tome slobodu da komentarišem sve što mi je interesantno ili nije interesantno. Dakle, kao što sam kritikovao i Duleta u njegovim poslednjim godinama, kada se bolestan borio sa vetrenjačama i na terenu i van terena i gubio fokus, kao što sam kritikovao i Trinkijerija, Šćepu, Džikića, Filipovskog, tako kritikujem i Željka. Koliko god on najveći bio, apsolutno ima ogromnih grešaka u njegovom radu iz mog ugla u masi utakmica i mnogo toga smo izgubili zbog njegove tvrdoglavosti, ali isto tako smo i dobili time što je on sad tu u klubu.
Moje komentarisanje košarke nije na nivou navijačkog opredeljenja, ja isto gladam i KKP i KKCZ i Makabi i Zadar i reprezentaciju Srbije i moju ekipu sa kojom rekreativno igramo ligu, ako nešto nisam ostrašćen, da li sam realan ili imaginaran to nek neki drugi odluče, na njima je...
To da li i kada pišem to nema nikakve veze sa uspesima, neuspesima, proše godine sam posle svake utakmice pisao analize, pa sam stao, sada kada osetim potrebu napišem nešto. To da li idem na utakmice ili ne idem ti to ne možeš nikako znati, a sa druge strane to nije nikakvo merilo. Ako je to neki faktor, onda mogu da kažem da sam bio kad je klub bio u najgoroj situaciji i da sam podržavao tu ekipu u najtežim ternucima kada smo nosili fenjer u ABA ligi, tako da imam kredibilitet da kritikujem i sada. A to da li hoću ili neću da idem na utakmice i da li hoću ili neću da dajem novac za karte je samo moja lična stvar.
Nigde nisam pisao da treba da se držimo koncepta belih igrača, kao što rekoh možete da pročitate s pola mozga i da blatite i menjate teze, nije nikakav problem, neću se opterećivati oko toga.
I na kraju, rekao sam više puta, meni se ovo ne sviđa, meni se ovo ne sviđa već 3 godine, ali ja drugi klub nemam i ovo je moj KKP koliko je i svakog od njih ili vas.