Teme vezane uz regionalnu ligu
By Gira PFC
Već ste konstatovali u ovim prethodnim postovima da je ovo veliki kiks. Jednostavno, ako planiraš da ostvariš neki rezultat i neki uspeh u Evroligi ove sezone, ne smeš da gubiš kući od ekipa kao što je trenutno Virtus.
Mene je ovaj poraz otreznio i nekako spustio na zemlju, u pogledu bilo kakvih očekivanja ove sezone.
Voleo bih da grešim i da igračima i stručnom štabu ovaj poraz bude opomena i razlog da zapnu još više i još jače, te da naređaju seriju pobeda u narednim kolima, ali sumnjam u to.
Uz onu "organizaciju" napada iz četvrte četvrtine, ako se nastavi u tom stilu, nek nam je Bog u pomoći. Još sad 3-4 meča bez Karlika, biće baš teško u Evroligi.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Nisam mogao da pisem posle Virtusa. Suvise mi je bilo mucno. Ono je jedna od najruznijih utakmica koju sam gledao u skorije vreme.

Presao bih na Krku, koja nije merilo nicega, ali raduje me minutaza Bosnjakovica i njegova igra. Decko je zracio samopouzdanjem, mnogo lepih poteza.

Nakic mi je neuporedivo bolji igrac od recimo Trifunovica. Bas sam zadovoljan sto je dosao, samo mu treba jos iskustva u jacim utakmicama.

Inace, Lakic mi isto deluje skroz korektno za ABA nivo kosarke. Visok, jak, dobra odbrana na beku.

Vasington je znatno bolji igrac na lopti od Lunberga. Nadam se da ce Ife malo bolje izgledati kad ne bude morao da bude primarni ballhandler.

Majk mi deluje mrsavo i nisko za EL 4. Videcemo na sta ce to da lici. Zna kosarku, ali ne znam kako ce fizicki izdrzati taj nivo kosarke.
Korisnikov avatar
By Zex88
Имао је ово Партизан..Али не може Нтиликина да диже 3 пута за 3 у 4/4.. Плус оно извођење лопте из аута..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Karaburac
Poverenje u Zeljka mi prelazi od poljuljanog ka nepostojecem.

Ono sto mi je najgore u celoj prici, jeste sto cemo biti vreca za udaranje u EL, a da iz stoga nece nista dobro izaci za narednu sezonu.

Dva Dzonsa, Lunberg i Bonga su jedini stranci koje bih ja ovde zadrzao. Isforsirao bih maksimalno domace igrace i gledao da li tu mozemo da dobijemo nekog za sledecu sezonu, pa onda uraditi doselekciju kad
slika bude jasnija.
Korisnikov avatar
By gramada
Лундберг улаз против Виртуса кочница ваљда био и фаул
Јуче Карлик улаз још горе
Ниликина умислио да је Богдан
Не ваља ово ништа све је горе и горе, можда и АБА почне полако да се губи не дај боже.................
Korisnikov avatar
By Zex88
Имала је Барса решен меч и онда су се превише опустили.. То се у Београду не ради,поготово против Партизана који има историју враћања из великих минуса..

Оно што не ваља,потрошио се Партизан пред Армани,који морају да добију..

Оно што је огроман плус је игра и минутажа Бошњаковића..Свака част Жељку за потез..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Meni se ovo iskreno ništa ne sviđa, napravili smo ekipu koja maže oči ljudima da je to neki dobar tim, koji je skroz nov, nemamo vrhunskog igrača u timu, Majk i Vašington se uvode kao da su juniori koji nikad košarku nisu igrali, isti princip kao i pretohdnih godina sa Ponjitkom, Smitom i sličnima... Ništa meni tu nije jasno iskreno.

Ovo dizanje Željka u nebesa što je uveo Mitra na -20 mi je tek priča, ubacio dečka kad su ovi njegovi specijalci sve usrali što se moglo usrati i kada se ušlo u garbage time. To što je Mitar dečko velikih muda, što ima taj drčan stav i što igra sa mnogo energije i želje, to je ono što se očekuje od svakog mladog igrača kad dođe u naš KKP. Svaka njemu čast, igrao je odličnu odbranu na KP, s druge strane nije mu pao moral ni kad je popio bananu na ziceru, muška partija, puno energije, mnogo lepo videti to.

A onda kad su Mitar, Aleksej i kompanija doveli ekipu na -4 i tajm Penjaroe, onda se vraćaju specijalci da privedu meč kraju i naravno priveli su ga, tako što smo završili bez ikakve šanse za pobedom i padom momentuma. Naravno da se tu pitala i Barsa, naravno da je Penjaroa ozbiljan trener te njegovo vađenje KP i ubacivanje Andersona za jednu odbranu mnogo govori o njegovom pristupu, ali bi mi bilo mnogo drže da smo nastavili da gulimo sa istim momcima makar i ne šutnuli na koš do kraja. I ovako smo jedine poene imali sa bacanja Ife 2 pa 3 bacanja i to je sve.

Ja razumem da je nama cilj dugogodišnja licenca i da za to mora mnogo govana da se pojede i da se liže sa svima, ali mi nije jasno zašto onda ne odlučimo da budmo Alba, gurnemo mlade igrače njih 4-5, dovedemo neke prosečne igrače za male pare i gulimo svoju filozofiju. A ne ovako delujemo kao po imenima solidan tim, a zapravo šuplji na sve strane...

Zamislite samo Aleksa, Mitar, Mario, Vanja, Aleksej, Alen uz njih ludi Tajrik, Bonga i još 4 igrača bilo koja pa rokaj snimaj, nek bude borba neprestana, ali ne...
Korisnikov avatar
By gramada
Nit ce se vadimo protiv Milana a sto da vadimo kad smo do guse u govnima

Ovo za mlade igrace potpuno podrzavam vec odavna i mislim da je splet okolnosti nego da Zeljko ima muda da ga razigrava, mislim da nema to je pokazao od kako je u Partizanu ,stoji to jos uvek 9 titula najveci to mu niko ne osporava ali bolje mladi da igarju i trebalo je da ostanu Avram Smajli ako ne drugi nego ovi stranci koji sem Carlika nijedan drugi nije igrac koji pravi razliku
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
NBA

Mislio sam da je ovaj rumunski Slavko Vrane&scaron[…]

Svaštara

BS :romance-heartbeating: krenuo žestoko na Vučić[…]

Fudbal