Korisnikov avatar
By Mutinjo
Više mi je štete u životu naneo Filip jebeni Bundović nego svi neprijatelji zajedno

Sent from my 23053RN02Y using Tapatalk

Korisnikov avatar
By The Answer
Tunjavi Tasić, na koga sam ja potrošio izmene ovo je za diskvalifikaciju.
Korisnikov avatar
By The Answer
Idemo Taske legendo, znao sam da si pravi izbor, drugi su sumnjali u tebe a ja sam rekao NE, TO JE NAŠ ČOVEK!
Korisnikov avatar
By Zex88
Пу,одиграм одчично коло и опет изгубим убедљиво Ово коло најзад са свих 10 играча(мада је Јовић имао индекс 1)..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Mutinjo
Pakero peti u generalnom, svaka čast

Sent from my 23053RN02Y using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Izvinjavam se na kašnjenju, zbog neradnih dana i proslave dana pobede i u Prvom svetskom ratu i protiv neznalice Answera, ja sam uzeo 2 dana slobodno pa malo odmorio...

Rezultati kola su sledeći:

KosarksRS round 8 (Admiral Bet ABA Basketball Fantasy R8)
Gaja 228:263 Spade dom na mrzana
Utopisti 190:178 Café René
heads up 198:194 Dzevdzinac DIVA
KK Livade 187:188 Gira senior
KK Radnik sa Liona 192:193 Boca Juniors
КК Шангај 73 207:257 KK Skugric
black army 188:208 Gladijajatori
Palermo Beasts 237:227 Kati Magiko

Blago rečeno da sam pogodio sa izmenama, niko nije bio jednocifren za promenu, te mi je najlošiji skor od 10 indexa, ali i rast doneo igrač koji vredi 23 kredita. Da sam promenio kapitena imao bih 250+.

No dosta o meni, jeste da sam jedan od tri lidera na tabeli naše skromne lige, ali i 3. u ukupnom skoru ovog kola u našoj ligi, no da spomenemo i ostale. Kao što je primetio Mutinjo, Pakero je ostvario odličan rezultat te je 1. kod nas u ukupnim indexima ovog kola, ali i na deobi prvog mesta u H2H sa mnom i Mutijnom. Odlična kola su imali i Šurda, Gaja i Answer.

Na tabeli H2H posle nas trojice ide 5 timova sa 5-3 i 2 tima sa neutralnim skorom 4-4, onda u donjem delu tabele slede 3 tima sa 3-5 dok se na dnu nalaze tri ekipe koje ukupno imaju 4 pobede, Šurda sa 2 pobede i Milanezija i Žex sa po jednom pobedom. Reklo bi se da je na dnu stanje vrlo jasno i da je ogromna razlika u kvalitetu gornjeg doma i donjeg doma, no ima jpš puno da se igra, videćemo...

U ukupnom plasmanu u našoj ligi po broji indexa najbolji je Pakero, slede moje zveri iz Palerma, pa Mutinjo, Nino, Skeva i Answer, ostali su značajno iza.
By RodmanSkakavac91
zdravo, cujem da se godinama moze da radi 5 izmena umesto 3?! da je taj bug prisutan svake sezone. i da neki igraci to konstantno rade?! čak je valjda neki lik snimio video da pokaze! kako je to uopste moguce, a da niko ne reaguje?!
Korisnikov avatar
By skeske
Poslije sjajnog pocetka, tim Dzevdzinac DIVA je upao u jazmak. Vlasnik kluba je reagovao sa promjenom trenera i umjesto Vlade Djurovica angazovan Zeljko Struja Lukajic da malo prodrma tim, Vidjecemo kako ce to uticati na igru iskusnog tima iz okoline Doboja.
By Radnicki Kg
RodmanSkakavac91 napisao: Pet Nov 15, 2024 11:29 am zdravo, cujem da se godinama moze da radi 5 izmena umesto 3?! da je taj bug prisutan svake sezone. i da neki igraci to konstantno rade?! čak je valjda neki lik snimio video da pokaze! kako je to uopste moguce, a da niko ne reaguje?!
Zbog toga sam ja prestao igrati pre dve godine i napravio novi sajt :) Ove sam igrao rekreativno, ali nakon ociglednog varanja u prvih par kola, obrisao profil :)
  • 1
  • 1321
  • 1322
  • 1323
  • 1324
  • 1325
  • 1331
ABA fantasy

Bogami u ovom kolu derbi, namerio sam se na &Scaro[…]

Fudbal

Како једна ситна гурка судија може да преломи ме[…]