Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Победа.. Није ово и даље добро,недостаје стартна 4 и то се види.. Међутим кренули смо са 2:0 што је одлично..Али врло лако се Басконија вратила.. Надам се да ће се ово пренети на аба лигу и да ухватимо некакав ритам у игри..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Otprilike onako kako sam i najavio, samo što sam prevideo da se Teo vraća sledeće kolo, pa je morao da igra i Jago. Sve u svemu bitna pobeda i to je ono što se piše i ono što je bitno, sa 2-0 je odličan start sezone, u narednom periodu ide malo teži raspored, tu treba pokušati skinuti neku pobedu na umor protivnika u sl. kolu npr. koje će biti duplo. Tu konkretno mislim na Barsu, jer Fener mi deluje kao beton, dok mi je Barsa kod kuće nekako primamljivija opcija. Treba pustiti niz vodu utakmicu protiv Fenera ako krene u poraz, kao što to rade sve ekipe u duplom kolu, mislim da je Janis dovoljno iskusan da to prepozna.

Sve u svemu, deluje da ćate za nekih mesec dana biti oni pravi.
By Šipurske livade
Salvatore Guliano napisao: Sre Okt 09, 2024 9:26 am Mislim da ste večeras na 50-50 što se tiče utakmice, jeste da se predstavlja kao da imate nešto gori ritam, ali i vi i oni ste vezali 2 poraza u prvenstvu, a imate po 1-0 u EL... Mislim da će Janis da skrati rotaciju, tj. da mora da je skrati, te da će Nedović, CMM, Teo, Kenan, Dobrić, Kalina, Rokas, Luka i Džoel, da iznesu celu utakmicu, možda neki minuti za Dedu i Plavšu, ali Daum i Jago moraju biti klupirani. Mislim da ovaj core koji sam naveo treba da igra i da će oni uz punu Arenu mnogo lakše uhvatiti zalet i uz taj nalet slomiti protivnika. Ipak vi imate više iskusnih EL igrača od Baskonije i ja vam dajem prednost zbog domaćeg terena.

Po mom mišljenju Dobrić treba da dobije malo više vremena, s obzirom da je dečko odigrao odlične OI i da je pun samopouzdanja. Ono što je sigurno da će CMM biti samo bolji vremenom, kao i Kenan, uostalom tu će sad biti i Teo. Ono što sam najavljivao prošle godine, da će Nedović da eksplodira kod Janisa, se i ostvarilo, prosto Janis voli takav tip igrača, a Nemanja kada se upali, kao u Parizu, može da bude vrlo ozbiljna pretnja.

Ne sviđa mi se ovo kad se EL igra sredom, a da nije duplo kolo...
Ma kakvo skracivanje rostera, to moze da se skrati poslednja cetvrtina pa da se igra sa 7,8 igraca. Nasa prednost je sirok roster.
Korisnikov avatar
By skeske
Gaja napisao: Čet Okt 10, 2024 12:16 pm Dobro je da se Howard samoizbacijo pa olaksao igru u odbrani Zvezdi.
Prvo poluvreme Moneke unistio Kalinu u oba pravca.
Sa ove dve pobede i da se pobedi u ABA sledeca tekma i sa velikim samopouzdanjem da se proba ocene Fener.
Zanimljiva konstatacija. Ono sto sam ja gledao je da je Kalina neutralisao Monekea i da ce Chima razmahao samo u periodu kada je Kalina bio na klupi.

Inace, sjajan nas pocetak sezone u EL. Igra nije dobra ali vazno je pobjedjivati u periodu dok sve ovo ne sjedne na svoje mjesto. To bi trebalo da bude kroz 5-6 EL utakmica....
Vidi se pomak defanzivno, vidi se pomak i u kristalisanju uloga, tako da, ide to na bolje.
Odusevio sam se cinjenicom da od ove sezone nema prelaznog roka izmedju EL klubova, pa ako bude sranja, moze se i napraviti doselekcija sa nekim kvalitetnim igracima, prvenstveno na poziciji 4. Sa cetvorkom vrhunskog kvaliteta (ali ne profila Petruseva) bi bili mnoogo ozbiljniji na EL nivou, ali vidjecemo, trener to najbolje vidi.
Idemo dalje, sad probati iscupati jednu pobjedu iz sledeca 3 susreta gdje nismo nikakvi favoriti i vec su nam upisana 3 poraza.
Korisnikov avatar
By Zex88
Како сам опљувао тренера и играче после Сплита,показали су реакцију

Одлична одбрана,Џоел поробио,Даум добар..Кенан лош данас,али се надам против Барсе да ће бити бољи..

У овом тешком распореду сам се надао да узмемо макар једну победу у наредна 4 кола,тако да су испунили квоту што се тиче мене..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Gaja
Divna pobeda.
Na zalost Bobi usro Fener ovo malo sto igrao.
Bolomboj zverina. Eksplozivan i samo ovako na oko deluje da nijje nesto jak. Poentira kako oces.
Nedovicu se isplatilo preskakanje reprezentacije i pripreme za ovu sezonu. Bas dobre poene dao.
Teo odlican za ovo malo minuta.
Gledam Dauma i zalim sto to nije Dalibor Ilic.
Mileru kao da zabranili da sutira trojke hah.
Nervira me stanje Dobrica, nemoguce da je toliko van forme da ne moze da dobije 10-15 min po tekmi.

Uglavnom gigantska pobeda protiv jednog od favorita. Konacno mi se isplaca pretplata na EL :D
Korisnikov avatar
By skeske
Gaja napisao: Uto Okt 15, 2024 10:13 pm Divna pobeda.
Na zalost Bobi usro Fener ovo malo sto igrao.
Bolomboj zverina. Eksplozivan i samo ovako na oko deluje da nijje nesto jak. Poentira kako oces.
Nedovicu se isplatilo preskakanje reprezentacije i pripreme za ovu sezonu. Bas dobre poene dao.
Teo odlican za ovo malo minuta.
Gledam Dauma i zalim sto to nije Dalibor Ilic.
Mileru kao da zabranili da sutira trojke hah.
Nervira me stanje Dobrica, nemoguce da je toliko van forme da ne moze da dobije 10-15 min po tekmi.

Uglavnom gigantska pobeda protiv jednog od favorita. Konacno mi se isplaca pretplata na EL :D
Na racun cije minutaze bi dao Dobricu 15 minuta?
Korisnikov avatar
By MileBL
Mislim da na ovakav broj utakmica nema igraca koji ce imati konstantno stabilnu minutazu
Mozda Kalinic
Svi ostali mogu ocekivati utakmice od 3-5 minuta pa sledeca 20 i tako u krug
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 46
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]