Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Zex88
Највећи проблем у игри су ми кад је друга петорка са Васом и Гудуром.. Баш су лоши..

Надам се да је Јовић ок,некако ми делује плашљиво кад доскаче на зглоб..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By MileBL
Vasa i Gudura moraju jednom nesto vise odigrati u reprezentaciji, duzni su na neki nacin
Koliko sam upratio ovih 10 je sigirno
Micic, Avramovic
Bogdanovic, Guduric
Marinkovic, Dobric
Petrusev, Jovic
Jokic, Milutinov
Ostali realno nisu ni bitni mada mislim da ce upasti Davidovac i Plavsic
Korisnikov avatar
By Zex88
Плавшић по овоме иде сигурно као трећи центар.. Ако Деда буде здрав,мислим да ће водити њега..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

By Tamerlan
Eto, završene su pripreme.

Najveće otkrovenje mi je Petrušev, stvarno je odlično odigrao ove mečeve. Molim Boga da taj prokleti Vezenkov dođe u Olipijakos što bi automatski značilo da se Filip vraća u Zvezdu.

Inače sam oduševljen našom snagom na krilnom centru dugoročno gledano (Petrušev i Jović), mada je ovaj drugi, iz logičnih razloga, skroz van forme i pitanje je da li će proigrati na OI. Svakako, tu poziciju imamo pokrivenu u narednih 10-12 godina.

Dobrić je dobro odigrao i zabetonirao se na poziciji klasične trojke , mogao bi biti tihi heroj našeg potencijalnog uspeha u Parizu. Baš se isprofilisao u odličnog igrača.

Avramović se od solidnog klupskog igrača postepeno ubacio u mod vrhunskog reprezentativnog plejmejkera i nenametljivog vođu ekipe. Tim duhovno leži na osovini Avramović - Bogdanović - Jokić.

Micić ima ogromnu reputaciju ali malo pruža, i ta iritantna nedorečenost je konstanta njegovog prisustva u reprezentaciji. Imam utisak da bi i Teodosić (prisilna penzija) i Topić (povreda) i Stefan Jović (pauza ovog leta) daleko više pružili ovoj ekipi dok se Avramović odmara.

Što se tiče šuterske snage sve oči su uprte u Bogdanovića. Gudurić je razočarenje, godinama stagnira ili nazaduje, pati se i sa organizacijom igre i sa šuterskom sigurnošću. Kamo sreće da smo poveli Nedovića ili Đurišića, mislim da bi poenterski uspevali da odmene Bogija na 10-tak minuta dok je na klupi.

Avramović, Micić
Bogdanović, Gudurić
Dobrić, Marinković, Davidovac
Petrušev, Jović
Jokić, Milutinov, Plavšić
Korisnikov avatar
By skeske
Manje vise ocekivano gledajuci pripreme. Plavsa se izborio kao taj peti visoki. DeDa univerzalac bi trebao da krpi sve ako bude frke, ostali imaju svoje jasne uloge, bez puno mudrovanja i zabune.
Svidja mi se ovo, vidjecemo hoce li biti rezultata ali mislim da se malo sta moglo dodatno uraditi.
  • 1
  • 1100
  • 1101
  • 1102
  • 1103
  • 1104
  • 1165
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Ја се не могу отети утиску да би Радоња губио екип[…]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]