NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Lepus napisao: Sre Maj 15, 2024 9:20 am Šta ti je paradoks. 'ajde što Jokić dominira nad DPOY-om, nego kada ga čuvaju drugi igrači, on igra pik da ga ovaj preuzme i onda ga demontira.
Ovo nocas je bio bas pisanje po protivniku u trecoj cetvrtini. Ko god da ga je preuzeo i ko kod je dosao sa strane pomoci u onom naletu nije bilo vazno.
Korisnikov avatar
By Zex88
Мени је најјаче што су сад многи сетили да је ипак заслужено Јокић мвп..

Није овде још посао готов,мора Мареј да се појави квалитетније..Такође и Портер..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Lepus
Ako prođu Vukove, ne vjerujem da će imati problema ni sa jednim ni sa drugim.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By milica
Objašnjenje zašto nisu pojačali klupu:
“I just want dudes that we try to develop, and it’s sustainable,” Nuggets GM Calvin Booth told me last August. “If it costs us the chance to win a championship this year, so be it. It’s worth the investment. It’s more about winning three out of six, three out of seven, four out of eight than it is about trying to go back-to-back.”
https://www.theringer.com/nba/2024/5/21 ... ael-malone

Kakva falična logika! Ko zna da li će opet najbitniji igrači da im se povrede u sledećih 6 ili 7 godina, i da li će da im se zatvori prozor...
Korisnikov avatar
By BBBbbb
milica napisao: Uto Maj 21, 2024 6:30 pm Objašnjenje zašto nisu pojačali klupu:
“I just want dudes that we try to develop, and it’s sustainable,” Nuggets GM Calvin Booth told me last August. “If it costs us the chance to win a championship this year, so be it. It’s worth the investment. It’s more about winning three out of six, three out of seven, four out of eight than it is about trying to go back-to-back.”
https://www.theringer.com/nba/2024/5/21 ... ael-malone

Kakva falična logika! Ko zna da li će opet najbitniji igrači da im se povrede u sledećih 6 ili 7 godina, i da li će da im se zatvori prozor...
Pri tom ni jedan pik nije bio draftovan na konto potencijala, nego help now, sve su "matorci" od 22-23 godine, za koje cak ne mozes da kazes ni da su pauzirali zbog povrede ili neceg slicnog pa da imaju "skriveni" potencijal.

Mediji su uglavnom njega okrivili (uopsteno FO za kratku klupu), mada i Malone je u intervju nakon poraza indirektno optuzio FO - u smislu nije imao igraca za regularnu sezonu pa su dosta potroseni starteri. Sto u jednu ruku jeste tacno, u drugu on sam tesko menja rotaciju i tolerise greske mladjima. A i previse likuje kad pobedjuje (who's your daddy) a onda se drka na standardna pitanja novinara kad ispadne. I Malone i Murray bi mogli malo da porade na skromnosti.
Korisnikov avatar
By milica
Za Luku, mada Minesota deluje kao bedem
  • 1
  • 1198
  • 1199
  • 1200
  • 1201
  • 1202
  • 1210
KK Crvena Zvezda 24/25

Sferopulos ocajan veceras, stalno iskacemo i ostav[…]