NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
Korisnikov avatar
By Zex88
Koji je minut snimka?

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By milica
Na 47:26.
Samo klikni, stavila sam timestamp na link, zato nisam napisala minut...

Upravo sam kopala završnice Atlante protiv Indijane ove godine, ali nisam našla tu akciju...
(Doduše dve su blow-out koji nisam odgledala do kraja, ali sumnjam da bi Bogi to igrao)
Korisnikov avatar
By Zex88
Meni otvorio na 0:00 Bilo bi dobro ako ima negde da se vidi akcija..
Btw,najviše volim da slušam Redika od ove navale podkasta..

Korisnikov avatar
By milica
Setila sam se da "close-out" može da bude i kraj četvrtine, ne mora da znači kraj meča...
Ne znam da nije možda prva akcija ovde, ostao je sam na levoj strani:

Baš bezveze što nisu izmontirali da se vidi akcija...

Stvarno je ponajbolji Redik, samo što se malo frlja nazivima akcija koje bi mogao malo i da nacrta za generalnu publiku lol
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Korisnikov avatar
By Zex88
BBBbbb napisao:Probudila me besika sinoc/jutros oko 4 pa sam bacio pogled na utakmicu, najbolji sazetak onoga sto sam video:

https://x.com/WorldWideWob/status/17594 ... 34750?s=20
SlikaSlikaSlikaSlika

Ne gledam već godinama AS vikend..Bacim na tviteru pogled šta je bilo zanimljivo i to je to..
Na tv-u jedino ako naletim slučajno u reprizi..Bukvalno je sve zanimljivije oko terena..

Korisnikov avatar
By BBBbbb
Zex88 napisao:
BBBbbb napisao:Probudila me besika sinoc/jutros oko 4 pa sam bacio pogled na utakmicu, najbolji sazetak onoga sto sam video:

https://x.com/WorldWideWob/status/17594 ... 34750?s=20
SlikaSlikaSlikaSlika

Ne gledam već godinama AS vikend..Bacim na tviteru pogled šta je bilo zanimljivo i to je to..
Na tv-u jedino ako naletim slučajno u reprizi..Bukvalno je sve zanimljivije oko terena..

Brt nabili 400 poena, mislim da se vise cimaju na zagrevanju pred utakmicu regularnog dela sezone.
By milanezija
Tamo su trojke jedino zanimljivo. Onaj skills chalenge je bio super kad se pojavio ali su ga sjebali. Kucanja se batrgaju, baš su utanjili sa idejama, što je nekakl i logično
  • 1
  • 1188
  • 1189
  • 1190
  • 1191
  • 1192
  • 1223
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]