Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Koliki debil moraš biti pa da položiš cveće na grob Adema Jašarija? :shifty:
Ko je to uradio?

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By milanezija
Nije se digla kuka što je priveden nego što je prebijen

Druga je stvar što je Sandulović mentolčina i lažni političar. Pritom sam bio ubeđen da je služba lik, pa me ovo batinjanje šoknulo
Korisnikov avatar
By BBBbbb
milanezija napisao: Uto Jan 09, 2024 11:56 pm Nije se digla kuka što je priveden nego što je prebijen

Druga je stvar što je Sandulović mentolčina i lažni političar. Pritom sam bio ubeđen da je služba lik, pa me ovo batinjanje šoknulo
Ma i medju sluzbom ima frakcija... seti se svojevremeno i da je bata Andrej potkacen od pandura... greske se desavaju...
By Tamerlan
Još samo fali da kolektivno plačemo nad sudbinom tog magarca.

Što nije položio cveće na grob nekog albanskog deteta koje je ubio neki naš uniformisani umobolnik tokom rata 98-99, nego pokajnički kleči nad grobom onog bezdušnog zlikovca.
Poslednja izmena od Tamerlan u Sre Jan 10, 2024 8:47 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
By milanezija
Zato sto treba skrenuti paznju sa izbora i krađe i dovlačenja fiktivnih glasača. Eno juče izneto milion dokaza za random kućice od 30 kvadrata i 50 birača u njima, samo se služba preigrala sa ovim mentolom
Korisnikov avatar
By The Answer
Ma jel ti to Milanezija opet, ne daj bože, imaš potcenjivački odnos prema nekome i tako to? :D
  • 1
  • 3778
  • 3779
  • 3780
  • 3781
  • 3782
  • 3819
NBA

Topic za sve ovo bavljenje kosarkom ima 3 meseca i[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Ocekujem najgoru ekipu u istoriji kluba gde se ne […]

Vratiću se na nešto što smo Karabura[…]