Stare teme
Korisnikov avatar
By skeske
Salvatore Guliano napisao: Sre Nov 08, 2023 11:51 am
skeske napisao: Sre Nov 08, 2023 10:17 am Kaboklo je teoretski sve ono sto vam treba u reketu. Za razliku od nas, planski radite nadogradnju.
Нисам претерано упознат са његовим квалитетима, коментаришем рад спортског директора. То да се ради плански, ми бисмо га купили на крају прошле сезоне и он би се већ адаптирао на наш систем, али ето нисмо то урадили... То да Жељко није хтео пошто-пото да доводи неког играча само зато што фали играч, то је друга ствар, али да се оволико чекало да би се Бруно довео мени је то пресмешно, колико год нам концепцијски одговарао. Немогуће да није било играча сличних карактеристика на тржишту.

По ономе што сам видео и прочитао Бруно јесте потенцијално оно што нам фали, али да ли је та луда глава спремна за ЕЛ кошарку и ауторитет попут Жељка, видећемо...
Mislim da ste ciljali malo veci kvalitet sa istim karakteristikama, i kada se nije poklopilo da ste se okrenuli dostupnim opcijama sa odredjenim rizikom.
Korisnikov avatar
By Zex88
gramada napisao:Mi smo totalno luda ekipa, boze sacuvaj i u negativnom i u pozitivnom smislu
Madar odigrao završnicu Partizanski Slika

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By gramada
Zex88 napisao: Pet Nov 10, 2023 8:43 am
gramada napisao:Mi smo totalno luda ekipa, boze sacuvaj i u negativnom i u pozitivnom smislu

Pa zna se gde je duzan... : :D
Korisnikov avatar
By Zex88
gramada napisao:
Zex88 napisao: Pet Nov 10, 2023 8:43 am

Pa zna se gde je duzan... : :D
Hahah,izgleda Slika

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ne znam šta da kažem, mi smo vrlo čudna ekipa, nije sve kliknulo, apsolutno, pogotovo što su u prošle dve nedelje pridodati timu i Tristan i Mateuš, a sad će i Bruno... Proširio se sastav, dobili smo i širinu i dubinu i kvalitet i iskustvo, svega smo dobili, imamo sve predispozicije da tiho radimo i rudarimo narednih mesec dana, pa se nadam da ćemo tada uigrati tim i da će odbrana leći na svoje.

Ono što je zanimljivo je da smo mi bez Pantera u tri utakmice sa EL timovima dve dobili i jednu izgubili u zadnjoj sekundi, dakle, uspeli smo da nekako nadomestimo izostanak najboljeg skorera i prve opcije u napadu. Sa njim ova ekipa će biti značajno jača.

Vratimo se na period od pre godinu dana, mi smo u ovom periodu igrali toplo-hladno gledajući po rezultatima, ali se do neke sredine ili kraja decembra odbrana skockala i uigrala. Tada smo postali mašinerija koja melje, koja u odbrani zna kako rotira, što je najveći problem ove vrste odbrane, dok smo se u napadu uigrali i naučili gde ko da stoji, počeli da prepoznajemo situacije i koristimo greške protivnika. Za sve to je trebalo vremena prošle godine, a trebaće i ove definitivno, dobra stvar je što je taj sistem prošlo većina igrača, te deluje da će se ove godine malo brže posložiti.

To znači da ćemo kao i u jučerašnjoj utakmici, kao i u utakmici u Baskoniji, kao i u derbijima, kao i prošle sezone u mnogo situacija imati crne i bele serije u kojima ćemo na trenutke izlgedati kao amateri, dok ćemo u drugim situacijama biti za klasu jači od protivnika. To je normalna pojava i to je nešto što treba da očekujemo i da se naviknemo, a na to ide i ono čuveno Željkovo tempiranje forme, koje je bilo tako prepoznatljivo u Feneru.

Apropo ovoga što sam pisao, da je dosta igrača ugirano u ovaj sistem, govori i činjenica da su juče i u Baskoniji veliku minutažu i ulogu imali domaći igrači uloge - Trifunović, Anđušić i Vukčević. Upravo zbog toga što su oni bili deo sistema prošle godine i upravo jer je lakše njima da isprate neku misao trenera, nego da to uradi PJ, koji je totalni novajlija u Evropi. Tako su domaći igrači doneli ogromnu energiju i neočekivani nalet i prelamali meč u našu korist u zadnje 2 nedelje (CZx2, Baskonija, Fener). Domaća šestorka Jaramaz, Avramović, Anđušić, Trifunović, Vukčević i Smajlagić ove godine ima kvalitet za EL, ima za tu ulogu koju im je Željko namenio i to se vidi i to će se tek videti. Pored njih Naneli i Lidej uz Pantera, kao starosedeoci, to je 9 igrača iz rostera koji znaju sistem i koji su prošli dosta toga zajedno. Novajlije Frenk, PJ, Bruno i Mateuš na to se uigravaju i biće to vrlo jak tim sa mnogo opcija i u napadu i u odbrani, samo im dajte vremena.

Juče, odlična timska partija, svi sem Balše su igrali, lepo raspoređena minutaža, kao i poeni i doprinos igrača. U suštini niko nije nešto loše odigrao onako na oko kad se pogleda, a onda dolazim i do podatka iz statistike da su nam svi igrali juče bili u + po indeksima, što se baš retko dešava. Kad smo kod statistike raduje da smo imali svega 4 skoka manje od protivnika, jeste nauzimali su nam se skokova u napadu, ali nije ni blizu onoga protiv Baskonije. Pored toga raduje 20 asistencija i 7 ukradenih lopti, uz svega 8 izgubljenih.

I pored dva velika kiksa u napadu u zadnjem minutu promašen zicer Ponjitke i izgubljena lopta Kaminskog na ziceru, mi smo uspeli da ovo okrenemo i odbranimo, što je ogromna stvar za tim i samopouzdanje.

Raspored u narednom periodu je mogao bih reći dosta dobar, imamo Bajern i Albu sledeće nedelje u duplom kolu, pa onda Efes i PAO do kraja meseca.
Korisnikov avatar
By gramada
Bez omalovazavanja ali kad pogledas petorku u jednom momentu u prvom delu je bilo Trifa,Vukcevic,Jaramaz,Smailagic i valjda PJ naspram Fenera ekipa od 30 miliona bez cetvorice igraca ali oni imaju 15 jednakih za razliku od nas, koja EL koji bakraci i pomislis dali je ovo moguce iako je bio dvocifreni minus, kasnije takogje na vec krilima prezaljenog Gjuse (cak sto viseimao je par sjajnih odbrana) kasnije s eukljucili Kaminsky,Naneli i ostali dobismo skoro pa izgubljeno
Korisnikov avatar
By BogdanB
Omaseni zicer Ponitke samo zbog neigranja od dva meseca, prosto rečeno usro se

Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Zex88
Mnogo je bolja bila Igokea,Partizan je ovo probao na frku uz domaći teren u punom smislu da okrene i umalo da mu uspe..

• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 20

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]