- Pet Nov 10, 2023 8:24 am
Salvatore Guliano napisao: ↑Sre Nov 08, 2023 11:51 amMislim da ste ciljali malo veci kvalitet sa istim karakteristikama, i kada se nije poklopilo da ste se okrenuli dostupnim opcijama sa odredjenim rizikom.skeske napisao: ↑Sre Nov 08, 2023 10:17 am Kaboklo je teoretski sve ono sto vam treba u reketu. Za razliku od nas, planski radite nadogradnju.Нисам претерано упознат са његовим квалитетима, коментаришем рад спортског директора. То да се ради плански, ми бисмо га купили на крају прошле сезоне и он би се већ адаптирао на наш систем, али ето нисмо то урадили... То да Жељко није хтео пошто-пото да доводи неког играча само зато што фали играч, то је друга ствар, али да се оволико чекало да би се Бруно довео мени је то пресмешно, колико год нам концепцијски одговарао. Немогуће да није било играча сличних карактеристика на тржишту.
По ономе што сам видео и прочитао Бруно јесте потенцијално оно што нам фали, али да ли је та луда глава спремна за ЕЛ кошарку и ауторитет попут Жељка, видећемо...

- By Bojdo