NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
By Tamerlan
Zex88 napisao: Pet Okt 27, 2023 9:24 am
Valderama napisao:Ne razumem se nešto u NBA trejdove i stoga ne shatam kakvu je korist imao Portland od prosleđivanja Lilarda Milvokiju? Šta god da su dobili kao zamenu za njega ne može nadomestiti Lilarda.
Morao je da uzme nešto,da ovaj ne ode džabe.

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока
Sad kapiram, hvala na odgovoru.
Korisnikov avatar
By Zex88
Gledam Denver-Oklahoma..Ok,Jokić je liga za sebe..Pa više pažnje pridajem Pokuševskom i Vasi..
Prvi izgleda kao da su ga puškom naterali na teren,totalno pogubljen..Vasa igra na 2 i ne dira loptu u napadu za sada..

Korisnikov avatar
By Zex88
Gubi Vasa vreme ovde..Divljina ozbiljna je Oklahoma,igraju 1na 3 i to svako kome padne na pamet.. Trener ga gura na 2 i smara se dok stoji sam ma 3..

Treba da beži odavde..

Korisnikov avatar
By Zex88
Au,na šta liči Pokuševski..On da je pametan,kad mu se zahvale u Oklahomi,da ode u Megu..

Korisnikov avatar
By BBBbbb
Zex88 napisao: Ned Okt 29, 2023 10:40 pm Au,na šta liči Pokuševski..On da je pametan,kad mu se zahvale u Oklahomi,da ode u Megu..
Jeste da je do nedavno bio povredjen, ali opet... mislim da su sad vec svi digli ruke od njega u NBA. Nema konzistencije u sutu i sto je vaznije, fizicki je slabo napredovao. Kao i prosle sezone, izgledao je dosta pogubljeno na terenu.

Ja od Vase u NBA ne ocekujem skoro nista sam ovako nekih minuta kad je utakmica odlucena. Njega su i na evropskom nivou dobri individualni defanzivci umeli da iskljuce iz igre. U NBA takvih ima u svakom timu.

Jokic opravdava za sada to sto ga mnogi proglasavaju trenutno najboljim igracem u NBA.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Nisam gledao, ali za Vasu su komentarisali da ga je OKC potencijalno uzeo samo za potrebe trejda, jer se dosta drugih timova interesovalo za njega prethodnih godina, a OKC je imao pravo. Pa su oni uvideli tu šansu, da ako ga angažuju mogu da i dobiju od njega nešto u smislu da ga trejduju za nekog pika ili u nekom paketu nekome kome takav igrač više treba. Zato je vrv i promenjena agencija za rad u USA, jer Miško tu nije mogao ništa... Kako bilo, neka je otišao i video, tako je i Sale Đorđević išao, pa se vratio, a išli su i Teo, Ćaćo, Rudi, Ljulj...

Uvek može da se vrati u Evropu, ali tamo su mu dosta bolji novci, plus manja očekivanja i slično, što mu možda i bude prijalo u ovom delu karijere, jer je on namakao već 28. Odnosno u prajmu je trenutno, pa kad ako ne sad ili korak iznad ili da se tamo bolje zarađuje i igra, a verujem da će mu naći neki klub koji mu odgovara.
Korisnikov avatar
By Zex88
BBBbbb napisao:
Zex88 napisao: Ned Okt 29, 2023 10:40 pm Au,na šta liči Pokuševski..On da je pametan,kad mu se zahvale u Oklahomi,da ode u Megu..
Jeste da je do nedavno bio povredjen, ali opet... mislim da su sad vec svi digli ruke od njega u NBA. Nema konzistencije u sutu i sto je vaznije, fizicki je slabo napredovao. Kao i prosle sezone, izgledao je dosta pogubljeno na terenu.

Ja od Vase u NBA ne ocekujem skoro nista sam ovako nekih minuta kad je utakmica odlucena. Njega su i na evropskom nivou dobri individualni defanzivci umeli da iskljuce iz igre. U NBA takvih ima u svakom timu.

Jokic opravdava za sada to sto ga mnogi proglasavaju trenutno najboljim igracem u NBA.
Meni je Pokuševski bolje delovao u prvoj sezoni i početkom druge..Nekako delovao slobodnije,energičnije..Sinoć..Kuku ocu,kuku majci..

Mislim da Vasa može u Oklahomi da ima minute,ali kao plej..Ovako na 2,gde ga preskaču..Nema on tu šta da traži..

Korisnikov avatar
By BBBbbb
Ma imao je on i prosle sezone utakmice od 10-20min sa mozda par suteva i par skokova, al potpuno izvan timske igre. Bukvalno ko sinoc - neko landaranje u medjuprostoru s necim sto ne mogu ni nazvati blok, vise pokusajem bloka.
Ae bio je povredjen pa se mozda vrati na neki proslogodisnji prosek, ali sad je vec dovoljno godina tamo da mora da pokaze fizicki napredak i bolje razumevanje igre. Ne moze se tu previse vaditi na tim ako Giddey bez problema sebi nadje mesto sa “slicnim” stilom.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Zex88 napisao: Pon Okt 30, 2023 2:05 pm Meni je Pokuševski bolje delovao u prvoj sezoni i početkom druge..Nekako delovao slobodnije,energičnije..Sinoć..Kuku ocu,kuku majci..
Prve dve njegove sezone su bas tankovali i Poku je imao svu mogucu slobodu i vise lopte u rukama...
Kao da se pogubi i iskljuci u igri bez lopte.
Korisnikov avatar
By Zex88
BBBbbb napisao:
Zex88 napisao: Pon Okt 30, 2023 2:05 pm Meni je Pokuševski bolje delovao u prvoj sezoni i početkom druge..Nekako delovao slobodnije,energičnije..Sinoć..Kuku ocu,kuku majci..
Prve dve njegove sezone su bas tankovali i Poku je imao svu mogucu slobodu i vise lopte u rukama...
Kao da se pogubi i iskljuci u igri bez lopte.
E ali kad je sinoć stao u jedan blok,bukvalno stao u blok nikom,nema veze sa akcijom,došlo mi da prebacim odmah kanal..

• 1
  • 1178
  • 1179
  • 1180
  • 1181
  • 1182
  • 1224
KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инф[…]