Mesto za sve nekošarkaške diskusije
By Tamerlan
Imali smo nacional-boljševike (Sloba&Mira) na vlasti, stranci su kenjali.

Imali smo liberala (Đinđić) na vlasti, stranci su kenjali.

Imali smo konzervativnog tradicionalistu (Koštunica) na vlasti, stranci su kenjali.

Imali smo građansku opciju (Tadić) na vlasti, stranci su kenjali.

Imamo autoritarnog globalistu (Vučić) na vlasti, stranci kenjaju.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Imas li neki provereni izvor informacija ili random twitove potpuno nasumicnih accounts.
Jedino sto postoji od informacija o Noa Argaman jeste trenutak otmice (zajedno sa jos nekim ljudima) i dalje se gubi svaka informacij.

Bolje nemoj u TW raditi search Kosovo ili Serbia pri sledecem pickaranju jer ces se nagledati svakakvih kretenizama sa sve “snimcima”.
Albanska strana deluje dosta aktivnija na TW.
Korisnikov avatar
By Gaja
Kako sejes tako i zanjes. Palestinci su ugnjetavani godinama od strane Izraela i na kraju im prekurcilo.

Ali svakako ova ubistva civila su zlocin (jos i blaga rec)...
Za Izrael se smatra kao da ima jednu od najboljih obavestajnih sluzbi i ta granica na Gazi je mozda i najobezbedjinija granica na svetu i na kraju epic fail. Ista prica i za amere. Generlano kenjanje o tome i holivud stvorili su lazni osecaj sigurnosti.
Cak su i paraglajderima prelazili granicu hah
By Tamerlan
Ne znam šta bih rekao, ne pogađaju me preterano patnje ekstremnih islamskih ekstremista, pogotovo ako imam u vidu prirodu njihovog delovanja u ratovima u BiH i na Kosovu.

Pre nekoliko godina je iz vazdušnog napada Amerika ubila neprikosnovenog generala Iranske revolucionarne garde Kasima Sulejmanija. Ovde u Srbiji se razlegao lelek i kuknjava, da bi se posle par dana ispostavilao da je bio glavni za ubacivanje mudžahedina glavoseča u BiH. Ti krvnici su se svojom svirepošću posebno istakli na Ozrenu/Vlašiću septembra 1995. godine.

Mi smo sada sa Iranom u odličnim odnosima sa Iranom samo zato jer je Ajatolah napokon spoznao naše donkihotovsko pružanje otpora američkim geopolitičkim interesima već 32 godine.
  • 1
  • 3771
  • 3772
  • 3773
  • 3774
  • 3775
  • 3818

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da j[…]