Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Izgubili smo dobijen meč..

Ozbiljno me nervira kad krene završnica,a Teo samo hoće da pripali za 3..Poslednjih godina to redovno radi i sve maši..

Simon očajan u odbrani i juče i danas..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Lepus
Ovdje se odmah vidjelo da je prijateljska i da se probava milion stvari.

Simonović mi nije bio loš, osim posljednje četvrtine. Teo k'o Teo. Nadam se da neće ni dobijati loptu kada se bude lomilo. Hanga mi je top, Bjeli katastrofa.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By skeske
Bez Sabaza i Tea. Prilika za Jaga da na velikoj minutazi pokaze kako ce se snaci protiv ozbiljnih evroligasa. Hanga ce pokrpiti ostalo.
Tu si i (po meni) nas najbolji visoki Tobi, i Deda, koji ce vjerovatno na ovom turniru igrati sve od 1 do 4. Jedva cekam svaku sledecu utakmicu.
Korisnikov avatar
By MileBL
Malo sam zabrinut zbog povreda Tea i Sabaza, zeznuto je ulaziti u sezonu kad dva kljucna igraca nemas na raspolaganju
Korisnikov avatar
By skeske
MileBL napisao: Pet Sep 22, 2023 12:25 pm Malo sam zabrinut zbog povreda Tea i Sabaza, zeznuto je ulaziti u sezonu kad dva kljucna igraca nemas na raspolaganju
Vise su postede, bice spremni obojica.... Mada za ocekivati je da vecina igraca cesto izostaje jer imamo staru ekipu sa ozbiljnok istorijom povreda
Korisnikov avatar
By Zex88
Ne mogu da gledam ni prijateljski meč na miru, a da me sudije ne iznerviraju jer navlače za sve pare.

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By skeske
Veoma korisne pripreme, steta sto ni u jednom trenutku nismo bili kompletni da imamo sliku kako ce to izgledati. Svi momci su dobili sansu, svako je pokazao koliko moze u ovom trenutku i na Ivanovicu je da sada nadje formulu uspjeha.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Veoma zanimljivo mi je bilo juče, da je petorka koja je otvorila utakmicu sa Žalgirosom bila: Jago, Rokas, Dalibor Ilić, Simon i Tobi... Vrlo visoka petorka, sa 4 praktično visoka i jednim niskim, a posle je slična petorka igrala Nedović, Rokas, Ilić, Bolomboj i Tobi.

Zanimljivo je da imate dosta tih polivalentnih igrača, koji pokrivaju više pozicija, pa tako Hanga može od 1 do 4, Rokas od 2 do 4, Ilić od 3 do 5, Lazarević 3-4, Simonović, Tobi, Bjelica, Bolomboj, pa i Mitrović 4-5.

Vidi se da je nov tim skroz i da će trebati vremena, međutim, kad imaš dva majstora u vidu Tea i Šabaza, to se lako promeni...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 40

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]

KK Partizan 2025/26.

Не слушају те Карабу :) ,стигао Ловерњ.. Послато […]

Ilija Glodjović MVP U13 Cedevita cup. https://www[…]