Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Zex88
Dobila Dominikana Italiju..Bili bolji ubedljivo,ali se onda raspali za 5 minuta i umalo da uprskaju sve..Ovo i nama komplikuje stvari..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Lepus
Odgledah Njemce i Australce. Dobra utkamica.

Giddey me malo podsjeća na Bodirogu.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
gramada napisao:A sto @Zex nama da kvare nesto, treba do 1/4 finala sve da dobijemo ako ne dobijemo ne treba ni da idemo dalje
Pa pošto nas Italijani deru redovno,ne želim da razmišljam da li će biti krugovi ili da ih moramo dobiti za 1/4..

Korisnikov avatar
By Zex88
Odoše Francuzi kući..Potpuno zasluženo..

Korisnikov avatar
By gramada
Zex88 napisao: Ned Avg 27, 2023 3:02 pm
gramada napisao:A sto @Zex nama da kvare nesto, treba do 1/4 finala sve da dobijemo ako ne dobijemo ne treba ni da idemo dalje
Pa pošto nas Italijani deru redovno,ne želim da razmišljam da li će biti krugovi ili da ih moramo dobiti za 1/4..

Svemu ima kraj gotovo pa siguran sam da ih sada dobijamo naravno ako ih stistemo 40 minuta
Korisnikov avatar
By skeske
Zex88 napisao: Ned Avg 27, 2023 3:02 pm

I ja sam mislio da nas deru redovno, ali kad sam provjerio, to bas i nije istina :D
Nama trebaju pobjede protiv Dominikane i Italije, racunica je cista, moramo biti prvi u drugoj grupi, inace eto nas na SAD.
  • 1
  • 351
  • 352
  • 353
  • 354
  • 355
  • 368

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако стиж[…]